X

Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη έχει κάνει 3 χειρουργεία, λέει η γιατρός της - Εχουν χαθεί στοιχεία του δέρματος

"Κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί και αν θα επανέλθει πλήρως", είπε η γιατρός.

Γράφει: TheToc team

Για την κατάσταση της υγείας της 34χρονης Ιωάννας, η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, ενώ πήγαινε στη δουλειά της, στις 20 Μαϊου, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega η η διευθύντρια του Τμήματος Πλαστικής χειρουργικής του Λάτσειου Κέντρου στο "Θριάσιον" Νοσοκομείο, Μαρία Καλόφωνου.

Όπως είπε, η άτυχη κοπέλα έχει υποβληθεί ήδη σε τρία χειρουργεία, με τελευταίο αυτό του Σαββάτου, ενώ τα επόμενα αναμένονται να πραγματοποιηθούν σε δέκα μέρες. "Είναι αγωνίστρια", είπε χαρακτηριστικά η κ. Καλόφωνου. Την ψυχολογική της κατάσταση διαχειρίζεται ομάδα ψυχολόγων του νοσοκομείου, η οποία είναι της άποψης πως πρέπει να δίνονται όλες οι πληροφορίες στο θύμα, αλλά με τον σωστό τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως ανέφερε η γιατρός, οι βλάβες στο πρόσωπο είναι βαθιές και έχουν χαθεί στοιχεία του δέρματος που δεν αναπληρώνονται. "Θα προσπαθήσουμε να αναπληρώσουμε με αυτά που έχουμε, συστηματικά χωρίς βιασύνη", σημείωσε η κ. Καλόφωνου και πρόσθεσε πως κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί και αν θα επανέλθει πλήρως.

Το ιδιαίτερο σε αυτή την περίπτωση, σύμφωνα με τη γιατρό, είναι τα αίτια της επίθεσης, ο δόλος, η διάθεση, αλλά και το μέσο.