X

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα εξηγεί γιατί ανέβασε εικόνες με το καμένο της πρόσωπο και χέρι [Βίντεο]

Τους λόγους που επέλεξε να να δείξει για πρώτη φορά πώς πραγματικά ήταν το πρόσωπο και το κορμί της λίγες μετά την επίθεση με βιτριόλι, εξηγεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Γράφει: TheToc team

Σοκ προκάλεσαν οι φωτογραφίες που ανέβασε στα social media η Ιωάννα Παλιοσπύρου, το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, τον Μάιο του 2020, στην Καλλιθέα.

Οι φωτογραφίες που επέλεξε η Ιωάννα να ανεβάσει, για να δείξει για πρώτη φορά πώς πραγματικά ήταν το πρόσωπο και το κορμί της λίγες μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε έξω από το γραφείο της, αποτυπώνουν όχι μόνο το δράμα που βιώνει αυτή η κοπέλα δεκαέξι μήνες τώρα, αλλά και τον Γολγοθά που θα χρειαστεί να τραβήξει για το υπόλοιπο της ζωής της.

Είναι δύο φωτογραφίες αμέσως μετά το πρώτο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη. Έχουν γίνει άλλα 9 έως σήμερα. Η Ιωάννα, με αποκλειστική της δήλωση στην εκπομπή "Live News" του Mega, παραθέτει τον λόγο για τον οποίο δημοσιοποίησε την εικόνα της.

"Σκοπός της ανάρτησης ήταν να εξηγήσω με τη δύναμη της εικόνας και όχι με λόγια, τις συνέπειες αυτής της επίθεσης στην υγεία μου, οι οποίες είναι μη αναστρέψιμες και που θα μου αφήσουν για πάντα μια μόνιμη αναπηρία και μια παραμόρφωση", είπε.

Διαβάστε Επίσης

Παράλληλα, εξήγησε το γιατί θα δώσει το "παρών" στη δίκη:

"Η πίεση των ημερών είναι μεγάλη. Κάποιοι πολύ δικοί μου άνθρωποι με συμβουλεύουν να σκεφτώ ξανά την παρουσία μου στην εκδίκαση της υπόθεσης και να μην πιέσω τον εαυτό μου, φοβούμενοι πως δεν θα μπορέσω να το διαχειριστώ.

Όμως θέλω να είμαι εκεί. Χωρίς να ντρέπομαι και χωρίς να φοβάμαι. Γιατί τους φόβους μου επιλέγω πάντα να τους αντιμετωπίζω. Ελπίζω η αγκαλιά του κόσμου να μου δώσει το κουράγιο για να το κάνω. Κι ελπίζω στην παραδειγματική τιμωρία της δράστιδος για να μην βρεθεί ποτέ ξανά άλλος άνθρωπος στην θέση μου".

Δεκαέξι μήνες μετά την επίθεση που δέχτηκε η Ιωάννα από την καθ’ ομολογίαν 36χρονη δράστιδα, οι δύο γυναίκες θα βρεθούν αντιμέτωπες, αυτή τη φορά στην αίθουσα των δικαστηρίων. Η πολυαναμενόμενη δίκη θα αρχίσει στις 15 του μήνα και η Ιωάννα ξεκαθαρίζει ότι θα είναι εκεί...

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, εδώ και 25 ημέρες η κατηγορούμενη έχει σταματήσει να εργάζεται στον χώρο ταξινόμησης ρούχων στις φυλακές Θήβας. Μελετά προσεκτικά τη δικογραφία. Σήμερα φέρεται να έγινε και η μεταφορά της από τις φυλακές Θήβας στον Κορυδαλλό.

Διαβάστε Επίσης

Ωστόσο, ακόμα και τώρα δεν παραδέχεται ότι υπάρχει συνεργός. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι στη δίκη δεν θα παραστούν οι γονείς της καθώς θέλουν να αποφύγουν την συναισθηματική φόρτιση από την διαδικασία.