
Το κύμα συμπαράστασης από όλο τον κόσμο στην άτυχη Ιωάννα, το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι τον Μάιο του 2020, μεγαλώνει όλο και περισσότερο.
Η Ανίτα Ναθαναήλ μέσω μιας μεγάλης πλατφόρμας του εξωτερικού, το GoFundme, που αφορά δωρεές σε άτομα που χρήζουν βοήθειας, καλεί όσους θέλουν να συνεισφέρουν οικονομικά στην 34χρονη.
Η γνωστή παρουσιάστρια και Ελληνίδα ομογενής στην Αμερική Μαρία Μενούνος πληροφορήθηκε για τον παγκόσμιο έρανο μέσω της πλατφόρμας GoFundMe που "τρέχει" ώστε να ενισχυθούν τα έξοδα και ο μαραθώνιος των χειρουργείων που χρειάζονται για την αποκατάστασή της.
Μάλιστα η ίδια διέθεσε το ποσό των 1.000 δολαρίων και κάλεσε όσους μπορούν, να βοηθήσουν έμπρακτα την Ιωάννα, στα ιατρικά έξοδα των επεμβάσεων και των θεραπειών.
This is awful. Pls Help Acid Attack Victim Ioanna Paliospirou https://t.co/Q0771tmtG4
— MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) January 7, 2021
Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 328 δωρεές και έχει μαζευτεί το ποσό των 13.499 δολαρίων. "Μία εκστρατεία αγάπης για την Ιωάννα μας! 7 μήνες μετά την τραγική επίθεση με το βιτριόλι, η Ιωάννα εξακολουθεί να δίνει μια σκληρή μάχη. Όμως όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στη ζωή της. Μια μικρή συνεισφορά, έστω και από 5 ευρώ από τον καθένα μας μπορούν να επισπεύσουν την ίασή της και να την κάνουν να νιώσει την αγάπη και τη στήριξη που τόσο έχει ανάγκη!" έγραψε στο προφίλ της στο Facebook η Αννίτα Ναθαναήλ.
"Είμαι πολύ συγκινημένη"
Η ίδια η Ιωάννα μίλησε στην εκπομπή T Live και δήλωσε συγκινημένη από το κύμα συμπαράστασης του κόσμου που δέχτηκε.
Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε με την 34χρονη και μετέφερε σήμερα τα λεγόμενά της:
"Είμαι πολύ συγκινημένη από την πρωτοβουλία και τη στοργή της Αννίτας Ναθαναήλ. Με έχει προσεγγίσει με τις καλύτερες προθέσεις. Είναι πολύ γλυκιά απέναντί μου, υποστηρικτική, και προστατευτική. Με βοηθάει πολύ και ψυχολογικά με την αισιοδοξία της και τη δυναμική της. Όλο αυτό είναι συγκινητικό από μια τόσο επιτυχημένη γυναίκα, αλλά και έναν όμορφο άνθρωπο.
Επίσης, είμαι πολύ συγκινημένη από τη συμπαράσταση, την προσφορά και τις ευχές του κόσμου! Ακόμα και παιδιά 16 χρόνων μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε: "Είμαι 16 ετών, συγγνώμη δε μπορώ να συνεισφέρω οικονομικά αλλά ήθελα να σου πω πως σε σκεφτόμαστε και σε αγαπάμε. Έχουμε συγκλονιστεί και σου ευχόμαστε γρήγορα να γίνεις καλά και να τα καταφέρεις", δήλωσε η Ιωάννα.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το T-Live:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr