Follow us

Επίθεση με βιτριόλι: Αποκάλυψη - Στην αστυνομία είχε πάει η 34χρονη για καβγάδες με πρώην συντρόφους [Βίντεο]

Τρίωρο το πρώτο χειρουργείο - "Αυτό που θα δει, δεν θα της αρέσει. Δεν θα είναι μια εικόνα με την οποία θα είναι χαρούμενη"

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
34χρονη

Τέλος έλαβε μετά από 3 ώρες το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη η 34χρονη Ιωάννα, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στο πρόσωπο πηγαίνοντας στη δουλειά της στην Καλλιθέα.

Μιλώντας στο Mega η διευθύντρια πλαστικής χειρουργικής στη Μονάδα Εγκαυμάτων στο Θριάσιο Νοσοκομείο Μαρία Καλοφώνου περιέγραψε την κατάστασή της:

"Αφαιρέσαμε κάποια τμήματα από το νεκρό δέρμα. Υπάρχει μια σειρά που πρέπει να ακολουθηθεί. Καλύψαμε με κάτι που αποκαλούμε τεχνητό δέρμα, αυτό θα τη δώσει μια καλή βάση για την αποκατάστασή της σε δεύτερο χρόνο. Ήταν ένα χειρουργείο που έπρεπε να γίνει. Το βαθύ έγκαυμα πρέπει να χειρουργείται άμεσα.

Σήμερα ασχοληθήκαμε με το πρόσωπο και γιατί ήταν το πιο βαθύ και το πιο επείγον.Το μάτι της είναι καλύτερα από ότι περίμενα, κάθε μέρα αξιολογείται. Η κοπέλα δεν θα γίνει τελείως καλά, το ξέρει και η ίδια και το περιβάλλον της. Το δέρμα είναι ένα όργανο που δεν μπορεί να αποκατασταθεί τελείως. Αυτό που θα δει, δεν θα της αρέσει. Δεν θα είναι μια εικόνα με την οποία θα είναι χαρούμενη. Θα υπάρχουν πάντα σημάδια.

Την έχω ενημερώσει, συζητήσαμε λίγο. Περιμένω να περάσει λίγος καιρός ξέρω ότι αυτό που συμβαίνει θα την ταλαιπωρήσει για καιρό".

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας, είδε από κοντά την άτυχη κοπέλα μετά το χειρουργείο της και τη ρώτησε ξανά αν ξέρει κάποιον ή κάποιους που θα μπορούσαν να της είχαν κάνει κάτι τέτοιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Έχει καεί το πρόσωπό της, γίνεται μάχη για το αριστερό της μάτι. Τη ρώτησα ξανά, μου είπε ότι δεν ξέρει ποιος μπορεί να της το έχει κάνει αυτό. Δεν έχει διαφορές με κανέναν απ' ό,τι λέει. Μου είπε ξανά ότι βγήκε μάλλον μια γυναίκα, της πέταξε το υγρό και έφυγε. Δεν είναι ακόμα σίγουρη ότι ήταν γυναίκα. Είναι ακόμα σοκαρισμένη", ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Η 34χρονη Ιωάννα έχει δώσει ελάχιστα στοιχεία στους αστυνομικούς, καθώς η κατάσταση της υγείας της δεν της επιτρέπει προς το παρόν να δώσει επίσημη κατάθεση. Μέχρι στιγμής, φαίνεται να έχει πει στους αστυνομικούς τα εξής:

"Με κοίταξε για δευτερόλεπτα στα μάτια μια μαυροφορεμένη γυναίκα, που εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου, ενώ ετοιμαζόμουν να μπω στο ασανσέρ και αμέσως μετά μου πέταξε καυστικό υγρό. Προσπαθώ να θυμηθώ εάν την γνώριζα από κάπου. Φορούσε χειρουργική μάσκα και ήταν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου έκανε κακό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, oι αρχές εξετάζουν και με ποιους είχε διένεξη, καθώς ανακάλυψαν ότι το κορίτσι τα τελευταία πέντε χρόνια είχε πάει σε αστυνομικά τμήματα μετά από επεισόδια που είχε με συντρόφους της, ενώ περνάνε από "κόσκινο" κάθε επαφή της. Το κινητό της εξετάζεται έως και 8 χρόνια πριν, σε φωτογραφίες και βίντεο, με σκοπό να βρεθεί οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να διαλευκάνει την υπόθεση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Πώς θα γιορτάσει η Αθήνα τον ερχομό του 2026

Αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του χρόνου στην πρωτεύουσα, η οποία θα κινηθεί σε εορταστικούς ρυθμούς με δωρεάν εκδηλώσεις και events για μικρούς και μεγάλους.

ΠΡΟΗΓΑΓΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 20 Δεκ 2025 | 14:56

Εφοδος του ελληνικού FBI σε στριπτιτζάδικα στην Καλλιθέα - 5 συλλήψεις [εικόνες - βίντεο]

Στα καταστήματα απασχολούνταν γυναίκες, οι οποίες προσέγγιζαν πελάτες, με σκοπό την πραγματοποίηση γενετήσιων πράξεων έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

19 Δεκ 2025 | 16:42

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 44χρονος που κατηγορείται ότι προσπάθησε να πνίξει με κορδόνια την 34χρονη σύντροφό του

Ο 44χρονος που καταγγέλθηκε από την 34χρονη σύντροφό του ότι επιχείρησε να την πνίξει με δύο κορδόνια

09 Δεκ 2025 | 11:23

Εγκαίνια του νέου καταστήματος My market στην Καλλιθέα

Το νέο κατάστημα My market στην Καλλιθέα άνοιξε τις πόρτες του στις 6 Δεκεμβρίου

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 05 Δεκ 2025 | 19:26

Κακοκαιρία Byron: Η απάντηση του Δήμου Καλλιθέας για το "σιντριβάνι" στην οδό Σκρα [βίντεο]

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση ο δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης

ΠΩΣ ΤΗ ΣΥΝΕΛΑΒΕ Η ΕΛΑΣ 18 Νοε 2025 | 14:37

Αυτή είναι η 34χρονη που ξάφριζε ακριβά ρούχα, παπούτσια και κινητά στα Βόρεια Προάστια [βίντεο]

Η αστυνομία συνέλαβε μία 34χρονη κλέφτρα με αδυναμία στα ακριβά προϊόντα.

ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ 25 Οκτ 2025 | 15:44

Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο από την καταδίωξη του 50χρονου που μαχαίρωσε αστυνομικό

Βίντεο-ντοκουμέντο αποκαλύπτει τις τελευταίες κινήσεις του 50χρονου άνδρα λίγο πριν από την αιματηρή επίθεση.

ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 25 Οκτ 2025 | 09:34

Καλλιθέα: Άγρια συμπλοκή 50χρονου με δύο αστυνομικούς – Δύο τραυματίες

Ο 50χρονος δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι επανειλημμένα σε βάρος των αστυνομικών, με επακόλουθο τον τραυματισμό του ενός στον αριστερό βραχίονα.

ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 29 Σεπ 2025 | 08:04

Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια σε καφετέρια στην Καλλιθέα - Μεγάλες υλικές ζημιές

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε σε καφετέρια στην Καλλιθέα λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας επί της λεωφόρου Θησέως.

ΤΡΟΧΑΙΑ 18 Σεπ 2025 | 16:04

Καλλιθέα: Συνελήφθη 28χρονος που έκανε σούζες με μοτοσικλέτα για 350 μέτρα - Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα

Ο 28χρονος έκανε σούζα με τη μηχανή του επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου στην Καλλιθέα για 350 μέτρα - Συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 Σεπ 2025 | 10:28

Επεισοδιακή καταδίωξη 16χρονου με κλεμμένη μηχανή στην Καλλιθέα - Τραυματίστηκε αστυνομικός

Καταδίωξη σημειώθηκε χθες, Κυριακή στις 3.30 μετά το μεσημέρι στην Καλλιθέα, που κατέληξε στη σύλληψη ενός 16χρονου και στον ελαφρύ τραυματισμό ενός αστυνομικού.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 08 Σεπ 2025 | 22:45

Όχημα έπεσε από αυτοκινητάμαξα στην Καλλιθέα - Προβλήματα στην κυκλοφορία

Αυτήν την ώρα παρατηρείται δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του πρώτου τούνελ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ 05 Σεπ 2025 | 06:30

Πατήσια: Ξεσπά ο σύζυγος της 34χρονης που πέθανε - "Τα άλλα μας παιδιά γεννήθηκαν σε νοσοκομείο"

Όπως είπε ο σύζυγος της 34χρονης στα Πατήσια., δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πώς η γυναίκα του κατέληξε να γεννήσει στο σπίτι, καθώς έλειπε.

ΣΤΟ MEGA 04 Σεπ 2025 | 17:51

Πατήσια: Αυτή είναι η 34χρονη που πέθανε μόλις γέννησε μόνη της στο σπίτι - "Την παρακαλούσε να πάει σε γιατρό"

Η 34χρονη είχε επιλέξει να μην παρακολουθείται από γυναικολόγο κατά την εγκυμοσύνη της - Τι λένε συγγενείς και γείτονες