X

Επίθεση στο νυχτερινό κέντρο που γιόρτασε η ΑΕΚ το πρωτάθλημα - Πέταξαν φωτοβολίδες και ξέσπασε πυρκαγιά

Επίθεση στον χώρο στάθμευσης του γνωστού νυχτερινού κέντρου, όπου γιόρτασε η ομάδα της ΑΕΚ την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Γράφει: TheToc team

Επίθεση στον χώρο στάθμευσης του γνωστού νυχτερινού κέντρου, όπου γιόρτασε η ομάδα της ΑΕΚ την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, στην Καλλιθέα.

Ομάδα περίπου 30 ατόμων που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες εμφανίστηκαν στη 01:30 στο σημείο και εκτόξευσαν φωτοβολίδες προς το πάρκινγκ του καταστήματος χωρίς ωστόσο να προκληθούν τραυματισμοί.

Σύμφωνα με το lawandorder.gr, από τις φωτοβολίδες προκλήθηκε μικρής έκταση πυρκαγιάς σε χαμηλής βλάστησης έκταση και για το λόγο αυτό χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Διαβάστε Επίσης