Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της υποδιεύθυνσης δίωξης ναρκωτικών της διεύθυνσης ασφαλείας Αττικής σε διάφορες περιοχές της Αττικής, μεταξύ αυτών Κολωνάκι και Γλυφάδα για την εξάρθρωση δύο εγκληματικών οργανώσεων που είχαν ουσιαστικά στήσει «σούπερ-μάρκετ» διακίνησης κοκαϊνης και άλλων ναρκωτικών. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 9 συλλήψεις.
Ανάμεσα τους ένας αλβανικής καταγωγής που έκανε την εισαγωγή και ένας ελληνικής που τα προωθούσε. Οι αστυνομικές αρχές κατάσχεσαν 20 κιλά χασίς, 150 γραμμάρια κοκαϊνής, ποσότητες ακατέργαστης κάναβης, MDMA, skunk. Ανάμεσα στους κατηγορουμένους είναι και ιδιοκτήτης γνωστού εστιατορίου.
Επί ένα χρόνο η αστυνομία παρακολουθούσε τις τηλεφωνικές συνομιλίες των μελών του κυκλώματος. Κατά πληροφορίες στις ατζέντες των διακινητών υπήρχαν πολλά γνωστά πρόσωπα της showbiz καθώς και επιχειρηματίες.