X

Εργατικό δυστύχημα στην Εύβοια με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία - Έπεσε κουβούκλιο γερανού

Το κουβούκλιο γερανοφόρου οχήματος έφυγε από τη θέση του, με αποτέλεσμα οι δύο εργάτες να πέσουν από μεγάλο ύψος

Γράφει: TheToc team

Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου σε γνωστό εργοστάσιο στο Βασιλικό Ευβοίας. Τραγικός απολογισμός: ένας εργάτης νεκρός και ένας ακόμη σοβαρά τραυματισμένος, έπειτα από πτώση από μεγάλο ύψος.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Evima.gr, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το εργατικό δυστύχημα, έγινε όταν δύο εργαζόμενοι δούλευαν επάνω σε κουβούκλιο γερανοφόρου οχήματος.

Φέρεται, το κουβούκλιο να έφυγε από τη θέση του με αποτέλεσμα οι δύο εργάτες που βρισκόντουσαν πάνω σε αυτό να πέσουν από μεγάλο ύψος στο έδαφος.

Ο ένας εργάτης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εντοπίστηκε νεκρός και ο άλλος σοβαρά τραυματισμένος. O 50χρονος που έχασε την ζωή του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.