X

Έρχεται ομαδική καταγγελία 10 ηθοποιών για συνάδελφό τους - Αναφορές για 3 σκηνοθέτες

Στο κάδρο μπαίνουν τρία νέα πρόσωπα τα οποία έχουν καταγγελθεί από το ΣΕΗ ενώ από την ερχόμενη Δευτέρα ετοιμάζεται να "σκάσει" μία ομαδική καταγγελία από γνωστούς ηθοποιούς.

Γράφει: TheToc team

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για όσα συμβαίνουν στο χώρο των καλλιτεχνών, καθώς σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η εκπομπή "Ευτυχείτε” του Open, περισσότεροι από 10 ηθοποιοί αναμένεται να προχωρήσουν σε καταγγελία συναδέλφου τους στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ , η μία από αυτές έχει να κάνει με έναν σκηνοθέτη και δάσκαλο υποκριτικής και ακόμη δύο σκηνοθέτες του ποιοτικού θεάτρου.

"Την ερχόμενη Δευτέρα σκάει ομαδική καταγγελία γνωστών ηθοποιών, ετοιμάζουν μια… έκπληξη.

Το πιο σημαντικό είναι ότι σήμερα το ΣΕΗ έχει Πανκαλλιτεχνική συγκέντρωση στις 12 στο Υπουργείο Πολιτισμού” τόνισε η Άννα Ζηρδέλη.

"Είναι πάνω από δέκα ηθοποιοί που μαζεύτηκαν και θα καταγγείλουν έναν συγκεκριμένο συνάδερφό τους” πρόσθεσε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΕΗ: 18 νέοι φάκελοι στην εισαγγελία - Καταγγελίες για κακουργήματα τριών πολύ γνωστών ηθοποιών

Η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών εξετάζει τα νέα στοιχεία που κατέθεσε χθες το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ή παρενόχλησης στον χώρο του θεάτρου.

Την Τρίτη, ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ, ο ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας, παρέδωσε στην Εισαγγελία φάκελο με 18 νέες καταγγελίες, ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται και καταγγελίες σε βαθμό κακουργήματος για τρεις πασίγνωστους ηθοποιούς που έχουν απασχολήσει τον τελευταίο καιρό τη δημοσιότητα.

Πρόθεση των εισαγγελικών λειτουργών είναι άμεσα να καλέσουν σε κατάθεση όλα τα πρόσωπα που κατέφυγαν στο πειθαρχικό όργανο του ΣΕΗ για να καταγγείλουν σοβαρά περιστατικά που παρουσιάζουν ποινικό ενδιαφέρον.