Εστειλαν στο νοσοκομείο συμμαθητή τους εν ώρα μαθήματος

Θύμα bullying έπεσε μαθητής της 3ης Λυκείου σε σχολείο του Αγρινίου την ημέρα που διεξάγονταν οι μαθητικές εκλογές για την ανάδειξη 5μελών προεδρείων ανά τμήμα.

esteilan-sto-nosokomeio-summathiti-tous-en-wra-mathimatos
SHARE THIS
0
SHARES

Θύμα bullying έπεσε μαθητής της 3ης Λυκείου σε σχολείο του Αγρινίου την ημέρα που διεξάγονταν οι μαθητικές εκλογές για την ανάδειξη 5μελών προεδρείων ανά τμήμα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του agrinioreport.com, ο μαθητής είχε βάλει υποψηφιότητα στο τμήμα του και μάλιστα εξελέγη σε κάποια θέση. Η ένταση ξεκίνησε αρχικά με την εκφραστική επίθεση εναντίων του παιδιού από κάποιους συμμαθητές του κοροϊδεύοντάς τον πολύ έντονα και άσχημα. Το παιδί μαζί με την παρέα του, απομακρύνθηκε από το σημείο και ειδοποίησε τον Δ/τη του Λυκείου για το συμβάν ο οποίος, σύμφωνα πάντα με τον μαθητή, τους τόνισε πως αν συνεχιστεί το θέμα θα πέσουν αποβολές.

Το παιδί με την παρέα του βγήκαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου και εκεί δέχθηκε σωματική επίθεση από την ομάδα των παιδιών που αρχικά τον κορόιδευαν λεκτικά καθώς και από κάποιους εξωσχολικούς που ειδοποιήθηκαν και έφτασαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες,το παιδί χτυπήθηκε στο κεφάλι και συγκεκριμένα στο μάτι και στο πίσω μέρος του κρανίου προκαλώντας του εμφανή σημάδια.

Μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου εξετάσθηκε ενώ κλήθηκε και η αστυνομία όπου έφτασε άμεσα, κατέγραψε το συμβάν και πήρε καταθέσεις.

Ο μαθητής παρέμεινε για κάποιες ώρες στο Νοσοκομείο Αγρινίου και στη συνέχεια συνοδευόμενος από τους οικείους του αποχώρησε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook