
Δεν έχει τέλος η θλίψη και ο θρήνος για τα τρία νέα αγόρια που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στον ΒΟΑΚ, το Σάββατο 17 Αυγούστου, στα Χανιά.
Την ίδια ώρα, στο κατακόρυφο παραμένει η αγωνία για την κατάσταση της υγείας της 22χρονης Μαρίας που δίνει μάχη για τη ζωή της στη ΜΕΘ.
Όλοι τους επέβαιναν στο αυτοκίνητο που συγκρούστηκε μετωπικά με μίνι βαν στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Γαλατά. Οι νέοι επέστρεφαν στα σπίτια τους στα Χανιά από κέντρο εκδηλώσεων στο οποίο εργάζονταν, όταν συνέβη το τροχαίο.
Τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας του 19χρονου Νίκου: Ετοιμάσου να με πάρεις αγκαλιά
Η μητέρα ενός από τα αγόρια που ξεψύχησαν στην άσφαλτο, του 19χρονου Νίκου, έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση, με τα λόγια της να είναι μαχαίρι στην καρδιά.
"Όταν σε έφερα στο κόσμο ομόρφυνε η ζωή μου, όσο μεγάλωνες έβλεπα ότι η ομορφιά ήσουν εσύ τα πειράγματα σου, οι βλακείες σου, το χαμόγελο σου, τα νεύρα σου αλλά πάντα ερχόσουν και με έπαιρνες αγκαλιά και μου έλεγες ηρέμησε μάνα εγώ είμαι εδώ ότι θες από μένα θα είμαι δίπλα σου εγώ. Μια μέρα πριν φύγεις από την αγκαλιά μου μου είπες την Παρασκευή θα δουλέψω και μετά θα φύγω διακοπές χωρίς να ξέρει κανείς που πάω έτσι και το έκανες πήγες εκεί που δεν μπορώ να έρθω αλλά να ξέρεις κάτι, εγώ θα έρθω και ας μην μου πεις που είσαι γιατί μια μάνα παντού ξέρει που είναι το παιδί της. Ετοιμάσου να με πάρεις αγκαλιά γιατί θα έρθω".

Σήμερα το τελευταίο αντίο στα τρία νεαρά αγόρια
Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου αναμένεται να αποχαιρετήσουν σήμερα τους τρεις νέους.
Η εξόδιος ακολουθία για τον 20χρονο Θοδωρή ψάλλεται αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό Μιχάλη Αρχαγγέλου στις Μουρνιές.

H κηδεία του 15χρονου Αλέξανδρου θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στα Λενταριανά στις 3 το μεσημέρι.

Ενώ το τελευταίο αντίο θα πουν στον 19χρονο Νίκο στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Κατσιφαριανά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr