Ετσι αγοράζουν κλιματιστικό οι millennials

Εσύ ακόμα τρέχεις στους δρόμους για να αγοράσεις κλιματιστικό; Εκμεταλλεύσου την τεχνολογία και θα έχεις δροσιά στο σπίτι χωρίς να σηκώσεις δαχτυλάκι

etsi-agorazoun-klimatistiko-oi-millennials
SHARE THIS
0
SHARES

Δεν γνωρίζουμε πως είναι η μέρα σας, αλλά εμείς, επειδή έξω έχει καύσωνα με 42 βαθμούς και η άσφαλτος καίει, δεν θέλουμε να βγούμε ούτε δευτερόλεπτο από τον κλιματισμό του αυτοκινήτου μας ή του σπιτιού μας και να αρχίσουμε να μπαινοβγαίνουμε σε μαγαζιά για να ανακαλύψουμε κλιματιστικό!

Δηλαδή πως να το πούμε, αν πρόκειται να γίνουμε παπιά μέχρι να το βρούμε… χάνεται το νόημα.

Εμείς θέλουμε μία «δροσερή» εμπειρία αγοράς κλιματιστικού. Από τον καναπέ του σπιτιού μας, με ένα φρέντο στο χέρι και την τηλεόραση να παίζει την αγαπημένη μας σειρά.

 

Επίσης, δεν είμαστε ψυκτικοί. Ολα αυτά τα νουμεράκια που αναγράφονται στα ταμπελάκια των μηχανημάτων, δεν μας λένε σχεδόν τίποτα. Όχι δηλαδή. Αν ξέρετε τι είναι το SER και το SCOP, πείτε μας και εμάς! Θα χαρούμε να μάθουμε.

Επειδή λοιπόν οι millennials είμαστε λίγο πιο ψαγμένοι, δείτε πως το κάνουμε.

  1. Ξαπλώνουμε στον καναπέ. Παίρνουμε το tablet στα χέρια. Πληκτρολογούμε public.gr και μπαίνουμε στην κατηγορία κλιματιστικά. Σερφάρουμε λίγο για να δούμε όλα τα design και τις γνωστές μάρκες κλιματιστικών που υπάρχουν στο κατάστημα, όπως, Fujitsu, Midea, Inventor, Hisense, Juro Pro, γνωρίζοντας ότι έχουμε και εγγύηση τιμής.
  2. Πατάμε τον «Οδηγό Κλιματιστικών» και απαντάμε σε 4 απλές ερωτήσεις που αφορούν την έκταση του χώρου που θέλουμε να καλύψουμε, τον όροφο που βρίσκεται, τις αρχιτεκτονικές ιδιαιτερότητες και το πόσο έξυπνο θέλουμε το κλιματιστικό μας. Αμέσως έχουμε μπροστά μας τις προτάσεις που θα καλύψουν τις δικές μας ανάγκες και μπορούμε να επιλέξουμε γνωρίζοντας ότι έχουμε και την καλύτερη τιμή.
  3. Αγοράζουμε το νέο μας κλιματιστικό και το Public.gr αναλαμβάνει να μας φέρει το μηχάνημα δωρεάν στο σπίτι, να οργανώσει την εγκατάσταση με εξειδικευμένο προσωπικό σε ραντεβού που ταιριάζει στα δικά μας ωράρια αλλά και να αφαιρέσει το παλιό μας μηχάνημα αν υπάρχει.

Αν έχετε διαβάσει ποτέ για πιο απλή εμπειρία αγοράς κλιματιστικού, πείτε μας και εμάς. Στον καναπέ θα είμαστε με τον φρέντο και θα δροσιζόμαστε με το νέο μας κλιματιστικό από το Public…

 

Θέλετε να αγοράσετε και εσείς Πρώτη Φορά Τόσο Απλά;

Μπείτε στο PUBLIC.GR ή αναζητήστε τον προσωπικό σας σύμβουλο κλιματισμού στο τηλέφωνο 800 500 1000.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook