Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια δύο ατόμων στα Πολιτικά Ευβοίας, όταν το όχημά τους ακινητοποιήθηκε εξαιτίας των φερτών υλικών και της λάσπης που προκάλεσε η καταρρακτώδης βροχόπτωση στην περιοχή. Ειδικότερα, οι πυροσβεστικές δυνάμεις προχώρησαν στον απεγκλωβισμό μίας γυναίκας και ενός άνδρα από αυτοκίνητο στα Πολιτικά λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το evima.gr, η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε σήμερα, περίπου στις 03:45, για παροχή βοήθειας σε δύο άτομα που είχαν εγκλωβιστεί με το όχημά τους στις λάσπες, λόγω φερτών υλικών στο οδόστρωμα εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης στην περιοχή. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα, ηλικίας 55 ετών, με καταγωγή από το Ισραήλ.
Μετά την κλήση στο 112 και τον άμεσο γεωεντοπισμό τους κινητοποιήθηκαν 4 πυροσβέστες με 2 οχήματα από το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ψαχνών.
Οι πυροσβέστες αφού τους προσέγγισαν, τους μετέφεραν σε ασφαλές σημείο, στην περιοχή Καμαρίτσα.
Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 05:00.