X

Εύβοια: Αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα 150 μέτρων - Νεκρός ένας επιβάτης - Μέσω "112" ειδοποίησε ο οδηγός για το τροχαίο

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου στον δρόμο Ροβιές – Όσιος Δαυίδ στην Εύβοια, με αποτέλεσμα το όχημα να καταλήξει στη χαράδρα

Γράφει: TheToc team

Σε χαράδρα 150 μέτρων, με αποτέλεσμα ένας επιβάτης να χάσει τη ζωή του, έπεσε αυτοκίνητο στη βόρεια Εύβοια, σε τραγικό τροχαίο το απόγευμα της Κυριακής (28/09).

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη όταν ο οδηγός, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου στον δρόμο Ροβιές – Όσιος Δαυίδ, με αποτέλεσμα αυτό να καταλήξει στη χαράδρα, κοντά στον οικισμό Παλαιοχώρι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο όχημα επέβαιναν δύο άτομα, το ένα από τα οποία φέρεται να έχασε τη ζωή του.

Ο οδηγός ήταν μάλιστα αυτός που ειδοποίησε άμεσα μέσω του 112, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η Πυροσβεστική.

Διαβάστε Επίσης