X

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η σοβαρή περιπέτεια του εμβολιασμένου αδερφού της με τον κορονοϊό - "Ήταν πολύ επιθετικό, εξαντλήθηκα"

Ο αδερφός της Ευδοκίας Ρουμελιώτη δηλώνει ότι αν δεν ήταν εμβολιασμένος, θα είχε διασωληνωθεί.

Γράφει: TheToc team

Για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, παλεύοντας με τον κορονοϊό μίλησε ο αδελφός της Ευδοκίας Ρουμελιώτη, Γιώργος. Παρότι εμβολιασμένος, όχι απλώς νόσησε αλλά χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο. Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, η κατάστασή του ήταν σοβαρή αφού είχε πάθει πνευμονία και στους δύο πνεύμονες.

"Αν δεν ήμουν εμβολιασμένος, θα είχα διασωληνωθεί από την πρώτη στιγμή" δήλωσε χαρακτηριστικά ο 45χρονος επιχειρηματίας, μιλώντας στην εκπομπή του Alpha "Tlive".

"Είχα κάνει το εμβόλιο της Johnson, το μονοδοσικό. Είχα μικρό κύκλο επαφών και νόμιζα ότι ήμουν ασφαλής σε αυτή τη φούσκα που έχει φτιάξει ο καθένας μας. Μετά το εμβόλιο εγώ και οι περισσότεροι γνωστοί μου χαλάρωσαν. Κόλλησα τρεις μήνες μετά το εμβόλιο. Όταν κόλλησα δεν το κατάλαβα, γιατί πίστευα ότι είναι από το κλιματιστικό ή τη μηχανή. Την τέταρτη ημέρα έκανα self test και βγήκε θετικό. Έκανα το μοριακό στη συνέχεια και επιβεβαιώθηκε. Ήμουν γενικά ψύχραιμος, αλλά πήρα και τα μέτρα μου" περιέγραψε.

Διαβάστε Επίσης

"Μου έκανε όλο αυτό πνευμονία από την τρίτη ημέρα και στους δύο πνεύμονες. Ήταν πολύ επιθετικό. Εξαντλήθηκα. Με το που μπήκα στο νοσοκομείο, ήταν τρομαγμένοι οι γιατροί. Καθυστέρησα αρκετά, σύμφωνα με την κλινική μου εικόνα. Μου έκαναν τις εξετάσεις και μου είπαν "θα νοσηλευτείτε”. Μου έκαναν μια θεραπεία και συν το εμβόλιο, κατάφεραν να γυρίσουν λίγο την κατάσταση. Ταλαιπωρήθηκα για να ξανανέβει το οξυγόνο" πρόσθεσε ο Γιώργος Ρουμελιώτης.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη συμπαράσταση της αδερφής του, της γνωστής ηθοποιού που ήταν συνέχεια στο πλευρό του τις μέρες που νοσηλευόταν. "Όταν ήμουν στο νοσοκομείο, η αδερφή μου καθόταν και εγώ την έβλεπα από το παράθυρο" εξομολογήθηκε.