X

Eurovision 2023: Χαμός στο Τwitter με τον αποκλεισμό της Ελλάδας - "Με ΣΥΡΙΖΑ τέλος η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής στον τελικό"

Ο β’ ημιτελικός της Eurovision 2023 ολοκληρώθηκε, με την Ελλάδα να μην κερδίζει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Γράφει: TheToc team

Ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision 2023 ολοκληρώθηκε, με την Ελλάδα να μην κερδίζει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Σημειώνεται πως η τελευταία φορά που αποκλείστηκε η ελληνική συμμετοχή ήταν το 2018 με τη Γιάννα Τερζή και το τραγούδι "Όνειρό Μου".

Τα προγνωστικά για τον Victor Vernico και το τραγούδι του, "What They Say", ήταν αποθαρρυντικά από την αρχή κι ενώ ο 16χρονος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό στη σκηνή, δεν κατάφερε να πείσει τους φαν του διαγωνισμού.

Διαβάστε Επίσης

Ωστόσο, η απόφαση να αποκλειστεί η Ελλάδα, μια χώρα γνωστή για την ενθουσιώδη συμμετοχή της, άφησε πολλούς προβληματισμένους και… δίχασε για ακόμη μια φορά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.