X

Εξάρχεια: Ο 37χρονος που ξυλοκόπησε άγρια γυναίκα, έδειρε και άντρα στην Αλεξάνδρας

Δύο απρόκλητες επιθέσεις με θύματα μια 67χρονη στα Εξάρχεια και έναν 37χρονο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας έκανε μέσα σε δύο 24ωρα ένας 37χρονος.

Γράφει: TheToc team

Δύο απρόκλητες επιθέσεις με θύματα μια 67χρονη στα Εξάρχεια και έναν 37χρονο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας έκανε μέσα σε δύο 24ωρα ένας 37χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς χθες Παρασκευή στο κέντρο της Αθήνας.

Η πρώτη επίθεση στην 67χρονη γυναίκα συνέβη στις 13:30 στη συμβολή των οδών Μετσόβου και Ναυάρχου Νοταρά. Ο συλληφθείς επιτέθηκε με μπουνιές στην 67χρονη την οποία άφησε αναίσθητη στη μέση του δρόμου. Περίοικοι την βοήθησαν και μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ στο Γ.Ν.Α. "Ο Ευαγγελισμός" όπου χρειάστηκε ράμματα στο κεφάλι της. Η παθούσα κατέθεσε μήνυση στο ΑΤ Εξαρχείων προσκομίζοντας μάλιστα και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν το περιστατικό.

Λίγες ώρες αργότερα, σταμάτησε έναν 37χρονο, ενώ περπατούσε στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, του είπε να βγάλει τα ακουστικά και τον γρονθοκόπησε εν ψυχρώ στο πρόσωπο. Μάλιστα, όταν έπεσε στο έδαφος, ο δράστης συνέχισε να τον κλωτσάει. Κατά τη σύλληψη του δράστη οι αστυνομικοί βρήκαν στο τσαντάκι του ένα ψαλίδι και ένα κοπίδι.

Η επίθεση στην 67χρονη

Σημειώνεται πως ο ίδιος άνδρας είχε συλληφθεί και το 2024 για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Χαλκίδα, όταν είχε επιτεθεί στη μητέρα του.