X

Τεστ κορονοϊού σε όλους τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου Αθηνών

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων προχωρούν σε εξέταση για κορονοϊό όλων των φιλοξενούμενων του Γηροκομείου.

Γράφει: TheToc team

Κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, στο πλαίσιο της προσπάθειας περιορισμού της διασποράς της νόσου COVID-19, μετέβη στο Γηροκομείο Αθηνών προκειμένου να εξεταστούν όλοι οι φιλοξενούμενοι που διαμένουν εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παράλληλα δόθηκαν οδηγίες για διαχείριση υπόπτου/πιθανού περιστατικού COVID 19, έγινε εκπαίδευση του προσωπικού και διανομή υγειονομικού υλικού.

Η προστασία των ευάλωτων ομάδων και πληθυσμών είναι υψηλή προτεραιότητα για το υπουργείο Υγείας, όπως αναφέρει ανακοίνωσή του, και στο πλαίσιο αυτό ο ΕΟΔΥ θα εντατικοποιήσει τις ενέργειες προστασίας των ηλικιωμένων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ