X

"Εχω πάθει σοκ, δεν θέλω να το πιστέψω": Απαρηγόρητος ο Κωστέτσος για τον ιερέα που πέθανε από κορονοϊό στην Εύβοια

Συγκλονισμένος ο Βασίλειος Κωστέτσος από τον θάνατο του 42χρονου ιερέα που πέθανε από κορονοϊό στην Εύβοια - Βίντεο από τη συνάντηση που είχαν στο Προκόπι

Γράφει: TheToc team

Συγκλονισμένος ο Βασίλειος Κωστέτσος από τον θάνατο του 42χρονου ιερέα που πέθανε από κορονοϊό στην Εύβοια.

Ο γνωστός σχεδιαστής, είχε γνωρίσει τον τον πατέρα Νικόλαο Βερνέζο, όταν είχε επισκεφθεί το Προκόπι μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου.

Η ανάρτηση του Βασίλη Κωστέτσου

"Έχω πάθει ΣΟΚ! Δεν μπορώ και ΔΕΝ θέλω να το πιστέψω! Αυτός ο Νέος 42 χρόνων Άγιος Άνθρωπος!!!!Ο Χαρισματικός και απο τους Πολύ λίγους για να μην πω ο Μοναδικός!Ο Πατερ Νικόλαος Βερνέζος Πέθανε απο Κορονοϊό.!!!!

Διαβάστε Επίσης

Τον γνώρισα με τα γεγονότα της καταστροφής της Β.Εύβοιας όταν επισκέφθηκα το Προκοπι στον Άγιο Ιωάννη Ρώσο μαζί με την Αγαπημένη μου Ολγα Λαφαζανη! Σκόπευα σύντομα να τον ξανασυναντήσω και ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ Πρόλαβα!!!! Είμαι Πολύ Συντετριμμένος! Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια αυτού του Αξιοθαύμαστου Ανθρώπου και Ιερέα", γράφει ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Στην ανάρτησή του, μοιράστηκε και βίντεο από τη συνάντηση που είχε με τον 42χρονο ιερέα.