
Αίσθηση είχε προκαλέσει ένα δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο Μένιος Φουρθιώτης θα κατέβει υποψήφιος με τη ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές και πως μάλιστα είχε συνάντηση με τον Στέλιο Πέτσα επ αυτού, ενώ γινόταν και αναφορά και σε ποια εκλογική περιφέρεια θα κατέβαινε ο παρουσιαστής.
Ο Μένος Φουρθιώτης έστειλε εξώδικο στην διευθυντή έκδοσης της ιστοσελίδας που ανέβασε το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Στο εξώδικο ο παρουσιαστής χαρακτηρίζει ψευδέστατο το δημοσίευμα ενώ υποστηρίζει πως είναι ψευδές ότι υπήρξαν συζητήσεις να πολιτευτεί με τη ΝΔ και πως δεν συναντήθηκε ποτέ με τον Στέλιο Πέτσα.
Το εξώδικο ανήρτησε ο Μένιος Φουρθιώτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.


Έτοιμο το πολιτικό γραφείο του Φουρθιώτη
Ο παρουσιαστής διαψεύδει ότι θα πολιτευτεί με τη ΝΔ, ωστόσο δεν αποκλείεται να είναι είτε ο ίδιος, είτε το... γραφείο του στις επόμενες εκλογές.
Ο Μένιος Φουρθιώτης, που παρουσιάζει την εκπομπή του στο κανάλι Epsilon, θα κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής τις επόμενες εκλογές και ήδη ετοίμασε το πολιτικό του γραφείο, στο οποίο αναλαμβάνει ως επικεφαλής επικοινωνίας η Νανά Παλαιτσάκη.

Ο παρουσιαστής ανήρτησε και φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο facebook, όπου ποζάρει στο πολιτικό του γραφείο και... κάνει πως υπογράφει κάποια χαρτιά.
"Έτοιμο το υποψήφιο πολιτικό γραφείο!", έγραψε στην ανάρτησή του.



Σημειώνεται πως ο Μένιος Φουρθιώτης είχε επισκεφθεί τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, για να του δώσει... τις ευλογίες του.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr