X

Φάρσαλα: Με προβλήματα υγείας το 3,5 ετών αγοράκι που βρήκε η μητέρα του νεκρό στο σπίτι

Φως στα αίτια του θανάτου του 3,5 ετών αγοριού αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή εφόσον παραγγελθεί.

Γράφει: TheToc team

"Πάγωσε" η τοπική κοινωνία των Φαρσάλων το πρωί της Τετάρτης στο άκουσμα της είδησης ότι ένα αγοράκι μόλις 3,5 ετών βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet, σήμερα το πρωί η μητέρα πήγε να κοιτάξει το παιδί το οποίο είναι ΑμέΑ και αντιμετώπιζε και άλλα προβλήματα υγείας, και διαπίστωσε ότι δεν είχε τις αισθήσεις του. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε το αγόρι στο Κέντρο Υγείας της περιοχής όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πατέρας λείπει καιρό από το σπίτι ενώ και οι δύο γονείς έχουν καταγωγή από την Αλβανία.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων ενώ φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή εφόσον παραγγελθεί.