Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας σε κάμπινγκ της Φοινικούντας.
Εκτός από την έφοδο σε καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας όπου εργαζόταν ο 22χρονος φερόμενος ως συνεργός, η Αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο κάμπινγκ αλλά και στο σπίτι του ανιψιού του δολοφονηθέντος.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Mega, Βασίλη Λαμπρόπουλο, έχει γίνει έρευνα από τις αστυνομικές Αρχές μετά από παραγγελία της ανακρίτριας για να εντοπιστούν ψηφιακά πειστήρια. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι στόχος της ανακρίτριας είναι να κατασχεθούν ορισμένοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές μήπως βρεθούν κάποια στοιχεία συναλλαγών αλλά κυρίως να δουν και αν υπάρχει σε κάποιες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, κάποιες συνομιλίες που μπορεί να αφορούν την προεργασία ή έναν σχεδιασμό των συγκεκριμένων επιθέσεων.
Μάλιστα, προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία εικόνα και δεν φαίνεται να έχουν συγκεντρωθεί στοιχεία σε σχέση με τις αναλύσεις τηλεφωνικών κλήσεων που έχουν παραδοθεί.
Καταθέτει εκ νέου η σύντροφος του ανιψιού
Παράλληλα, σύμφωνα με το Mega, η σύντροφος του ανιψιού του δολοφονημένου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ κλήθηκε να καταθέσει εκ νέου για την υπόθεση σήμερα το πρωί (17/11).
Η ανακρίτρια έχει προχωρήσει σε ερωτήσεις που αφορούν το τι συνέβη πριν και μετά το διπλό φονικό.
Πούλησε ακίνητο 160.000 ευρώ ο ανιψιός
Την ίδια ώρα, αποκαλύπτεται πως ο ανιψιός του ιδιοκτήτη φαίνεται πως έχει προχωρήσει στην πώληση ενός ακινήτου, το οποίο ήταν στο όνομά του, έναντι 160.000 ευρώ.
Επιπλέον, φαίνεται πως δεν έχει κάνει ακόμα αποδοχή της κληρονομιάς.
Τι βρέθηκε στα καταστήματα του επιχειρηματία και φίλου του ανιψιού
Οι Αρχές πήραν από τα καταστήματα στοιχεία που ίσως θεωρούν σημαντικά για την εξέλιξη της υπόθεσης, όπως έγγραφα και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος ιδιοκτήτης φέρεται να ήταν εργοδότης του ενός εκ των δύο προφυλακισμένων, ενώ διατηρούσε στενή φιλική σχέση με τον ανιψιό και μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα της διπλής δολοφονίας — τον ανιψιό του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ, που αποτελεί ένα από τα δύο θύματα.
Υπενθυμίζεται πως ο επιχειρηματίας είναι ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο επικοινώνησε ο ανιψιός του θύματος αμέσως μετά τη δολοφονία του θείου του.
"Ο επιχειρηματίας εντολέας μου σήμερα, μόλις πληροφορήθηκε ότι η Αστυνομία ήθελε να κάνει έλεγχο στο κατάστημα του υγειονομικού ενδιαφέροντος, αμέσως με υπάλληλό του παρέδωσε τα κλειδιά στους αστυνομικούς προκειμένου να επιτελέσουν το καθήκον τους. Επίσης, αύριο θα προσέλθει στην ΓΑΔΑ για να καταθέσει και να απαντήσει σε ό,τι ερωτηθεί", λέει στο MEGA ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.