X

Φονικό στην Ξάνθη: Τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου στην αυλή - Συνελήφθη στα Κιμμέρια ο 42χρονος

Συνελήφθη 46χρονος στα Κιμμέρια Ξάνθης για τη δολοφονία 42χρονου με μαχαίρι.

Γράφει: TheToc team

Συνελήφθη χθες Τρίτη το βράδυ ένας 42χρονος ελληνικής καταγωγής στον οικισμό Κιμμερίων Ξάνθης, καθώς τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι 46χρονο μετά τον διαπληκτισμό που είχαν.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ για τη δολοφονική επίθεση και αμέσως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή.

Το θύμα είναι πατέρας δύο παιδιών και βρέθηκε μαχαιρωμένο στην αυλή του σπιτιού του, ενώ και ο δράστης φέρεται να είναι ελαφρά τραυματισμένος και αυτός από αιχμηρό αντικείμενο.

Μέχρι στιγμής οι λόγοι της επίθεσης δεν έχουν γίνει γνωστοί και διενεργείται προανάκριση, ενώ σε βάρος του δράστη σχηματίζεται δικογραφία.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ ο δράστης τον μαχαίρωσε στον θώρακα.

Η αστυνομία κατάσχεσε δύο μαχαίρια με μήκος λάμας -17,5- και -16- εκατοστά αντίστοιχα.

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο δράστης προκαλούσε συχνά προβλήματα στην περιοχή και εμφανίζεται να έχει συμπεριφορά "νταή".