
Στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας μεταφέρθηκε ένας πυροσβέστης ο οποίος επιχειρούσε το μέτωπο της φωτιάς στη Βούλα.
Ο πυροσβέστης, όπως μετέδωσε το Open, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, όμως χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να μην χειροτερέψει.
Αποπνικτική η κατάσταση στην περιοχή
![Φωτιά στη Βούλα: Πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα [εικόνες, βίντεο]](https://files.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/a8/a853bbcd7b6f42549122f5237f8e154b.jpg?v=1&maxwidth=650&)
Λίγο μετά τις τέσσερις το μεσημέρι δόθηκε εντολή εκκένωσης των σπιτιών στην Άνω Βούλα, ύστερα από την επέκταση της φωτιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνθήκες στην περιοχή είναι αποπνικτικές με τις φλόγες να έχουν φτάσει μέχρι τα σπίτια.

Όσον αφορά στα αίτια της πυρκαγιάς, από την Πυροσβεστική θεωρούνται άγνωστα μέχρι στιγμής, ενώ ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης δήλωσε στην ΕΡΤ ότι πιθανότατα ξεκίνησε από υποσταθμό του ΔΕΔΗΕ. Ο δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ζήτησε άδεια εκκένωσης του Πανοράματος καθώς το πύρινο μέτωπο στρέφεται προς τα εκεί, με την Πολιτική Προστασία να στέλνει μήνυμα εκκένωσης από τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr