Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου στον οικισμό Πετριών του δήμου Κύμης Αλιβερίου.
Η φωτιά ξέσπασε σε βουνοκορφή εντός του χωριού και άμεσα έσπευσαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής, υδροφόρες του δήμου και εθελοντές.
Σύμφωνα με μαρτυρίες στο evima.gr η φωτιά ξέσπασε στο σημείο που είχε εκδηλωθεί πριν από δυο ημέρες όπου είχε πέσει κεραυνός.
Στην κατάσβεση επιχείρησαν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, δυο αεροπλάνα καναντέρ και ένα ελικόπτερο.
Η φωτιά ξέσπασε στο ίδιο σημείο που είχε ξεσπάσει πριν δύο ημέρες από κεραυνό ενώ οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί.
![Εύβοια: Υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στις Πετριές [εικόνες]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/0b/0bee73ce9dea4b02bf1ff50aff5a479e.jpeg?v=1&maxwidth=650&)
Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής.
Κοντά στο σημείο της φωτιάς υπάρχει οικισμός, ο οποίος δεν κινδύνευσε.

Παράλληλα υπάρχει δύναμη της αστυνομίας που απομακρύνει τους κατοίκους από τον δρόμο για την διευκόλυνση των πυροσβεστών.

Το σημείο στο οποίο έχει ξεσπάσει η νέα φωτιά σημειώνεται με το κόκκινο σύμβολο στον χάρτη του Google maps:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr