
Αντιμέτωποι με τις καταστροφικές πυρκαγιές βρίσκονται για έκτη ημέρα οι κάτοικοι στη Ρόδο. Το μέτωπο επεκτείνεται διαρκώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανδρών και των γυναικών της Πυροσβεστικής, καθώς οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο το έργο τους.
Έλληνες και ξένοι επισκέπτες του νησιού των ιπποτών εγκαταλείπουν τα καταλύματά τους, μετά τις συνεχείς οδηγίες για εκκένωση ολόκληρων οικισμών. Ένας από τους τουρίστες που εγκατέλειψαν το νησί τράβηξε με το κινητό του βίντεο μέσα από το αεροπλάνο, το οποίο αποτυπώνει αφενός το μέγεθος της καταστροφής και αφετέρου το μήκος του μετώπου.
Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανήρτησε ο Γερμανός δημοσιογράφος Ντάνιελ Στουρμ στο Twitter, το μέτωπο της πυρκαγιάς στην Ρόδο εκτείνεται σε πολλά χιλιόμετρα.
Puh. Waldbrände auf Rhodos 🇬🇷 heute Abend. Gut sichtbar aus 12 km Höhe. pic.twitter.com/dp45YWpUwF
— Daniel Sturm (@SturmDaniel) July 22, 2023
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr