
Η δημοσιογράφος του Open Ευλαμπία Ρέβη δεν καταφέρνει να συγκρατήσει τα δάκρυά της στη φωτιά στην Εύβοια. Μετά τον διάλογο που είχε με ηλικιωμένο κάτοικο της Γαλατσώνας ξέσπασε σε κλάματα. Το βίντεο από το συγκεκριμένο στιγμιότυπο κάνει από χθες Δευτέρα τον γύρο του διαδικτύου.
Η ρεπόρτερ με καταγωγή από την Κέρκυρα, μετά τα εκατοντάδες σχόλια στο Twitter και τα μηνύματα αγάπης που δέχθηκε για τη στάση της, προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
"Η αλήθεια είναι ότι έχω κομπλάρει από αυτό το τεράστιο κύμα αγάπης που δέχομαι απ’ όλους σας. Μακάρι αυτή η αγάπη να οδηγήσει στο να έχει ο παππούλης την φροντίδα που πρέπει από την Πολιτεία και την οικογένειά του, που όπως έμαθα αργότερα, τον έχει εγκαταλείψει. Όσο για εμένα έκανα απλώς τη δουλειά μου, όπως τόσοι και τόσοι αξιόλογοι συνάδελφοι. Απλώς, καμία φορά σπάμε κι εμείς, γιατί και οι δημοσιογράφοι είμαστε άνθρωποι. Σας ευχαριστώ", έγραψε στο ποστ της.
To βίντεο που έγινε viral
Όλα έγιναν τη Δευτέρα στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN. Η δημοσιογράφος Ευλαμπία Ρέβη κάλυπτε τη φωτιά στην Εύβοια και δη τη μεγάλη αναζωπύρωση στην Αβγαριά. Τότε, είχε έναν διάλογο με ηλικιωμένο κάτοικο ο οποίος πάλευε μέρες να σώσει το σπίτι του.
Ο άνθρωπος που αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα και δυσκολία στην ομιλία, προσεγγίζει μόνος του τη δημοσιογράφο. Εκείνη του προσφέρει μάσκα την ώρα που του έχει κοπεί η ανάσα, καθώς βρέχει από το πρωί το σπίτι του, όπως λέει ο ίδιος. Στο τέλος ο ηλικιωμένος άνδρας την ευχαριστεί, ενώ κλαίει από συγκίνηση. Το ίδιο κάνει και η ρεπόρτερ του ΟΡΕΝ.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr