
Δραματικές είναι οι στιγμές στην Αγία Παρασκευή, όπου η φωτιά έχει εξαπλωθεί στα σπίτια, με τους κατοίκους να προσπαθούν να σώσουν ό,τι μπορούν.
Στο σημείο μόλις έφτασαν επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ τα αεροπλάνα συνεχίσουν τις ρίψεις νερού.
Οι εθελοντές βρίσκονται στο σημείο και προσπαθούν να σώσουν ζώα και κατοικίες.
Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική και ένας εθελοντής παρουσίασε πρόβλημα με την αναπνοή του και λιποθύμησε. Αστυνομικοί έτρεξαν άμεσα δίπλα του και αφού τον συνέφεραν, τον βοήθησαν να σηκωθεί και τον έβαλαν σε περιπολικό.
"Σπίτια παραδόθηκαν στις φλόγες, δεν καταφέραμε να τα σβήσουμε ποτέ"
Στο MEGA μίλησε εθελοντής πυροσβέστης, ο οποίος βρέθηκε στο πύρινο μέτωπο που καίει τους πρόποδες της Πάρνηθας.
"Από το πρωί γίνεται πανικός. Έχει κατέβει όλος ο αέρας, έχει τεράστια ένταση. Κυκλωθήκαμε πάνω, αναγκαστήκαμε να κατέβουμε και τώρα προσπαθούμε να σώσουμε τα σπίτια των ανθρώπων. Υπάρχουν σπίτια του παραδόθηκαν στις φλόγες και δεν καταφέραμε να τα σβήσουμε ποτέ".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr