Follow us

Φωτιά στο Μάτι: Από τον Μάρτιο οι αποκαλυπτικές καταθέσεις Λιότσιου - Νέοι απίστευτοι διάλογοι "φωτιά"

Ο κ. Λιότσος, που είχε αναλάβει την πραγματογνωμοσύνη για τη φωτιά στο Μάτι, αποκαλύπτει τις διαρκείς πιέσεις που δέχθηκε για τη συγκάλυψη ευθυνών.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Απειλές και διαρκείς πιέσεις για να αποκρύψει στοιχεία από την έρευνα για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, δέχθηκε ο αξιωματικός Δημήτρης Λιότσιος, που είχε αναλάβει την πραγματογνωμοσύνη, όπως αναφέρει σε τρεις καταθέσεις του στον ανακριτή.

Οι καταθέσεις δόθηκαν στις 3 και 4 Μαρτίου και η τελευταία την 1η Ιουνίου και ως βασικό πρόσωπο από το οποίο δεχόταν πιέσεις ο κ. Λιότσιος υποδεικνύει τον τότε αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Βασίλη Ματθαιόπουλο. Όπως αναφέρει ο κ. Λιότσιος, τον προειδοποιούσε να μην τολμήσει να γράψει κάτι εναντίον του ή εναντίον πολιτικών προσώπων ή άλλων συναδέλφων εμπλεκομένων με την υπόθεση γιατί διαφορετικά θα τον κυνηγούσαν όλοι μαζί.

"Θα με ξεσκίσουν, και ότι θα μου προκαλέσουν μεγάλη ζημιά" σημειώνει ο κ. Λιότσιος πως του είπε ο τότε αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος. "Με απείλησε ευθέως, με εκβίασε και προσπάθησε να με φοβίσει και να μου επιβάλει με τον τρόπο αυτό την διεξαγωγή μιας ελλιπούς έρευνας, από μέρους μου, ώστε να αποκρύψω τυχόν ευθύνες που θα προέκυπταν σε βάρος του ίδιου και άλλων προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση" λέει σε άλλο σημείο της κατάθεσής του ο κ. Λιότσιος.

Παράλληλα, σύμφωνα με το dikastiko.gr, είναι χαρακτηριστικό πως ο κ. Λιότσιος περιγράφει πως ο κ. Ματθαιόπουλος τού είπε πως κλήθηκε σε ανώτατο επίπεδο, υπονοώντας πολιτικά πρόσωπα, για να τον πιέσει να φτιάξει ένα πόρισμα για τη φωτιά στο Μάτι, στο οποίο να μη φαίνεται ποιος φταίει.

Στην κατάθεσή του στις 3 Μαρτίου ο κ. Λιότσιος αναφέρει:

"Κατά τη διάρκεια που διενεργούσα την ως άνω έρευνα κατά την άφιξη μου στο ΕΣΚΕ όπου πήγαινα σχεδόν καθημερινά να παραλάβω διάφορα απαντητικά έγγραφα κατόπιν ερωτημάτων μου ως δικαστικός πραγματογνώμονας, συναντούσα τον τότε Υπαρχηγό Επιχειρήσεων και στη συνέχεια Αρχηγό Βασίλειο Ματθαιόπουλο, διότι μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι αποχώρησε από τη θέση του Αρχηγού ο Σωτήριος Τερζούδης (τέως αρχηγός). Κατά τις προγενέστερες συναντήσεις μας με τον τότε κύριο Αρχηγό Βασίλη Ματθαιόπουλο με προειδοποιούσε και με απειλούσε ότι θα πάθω μεγάλο κακό, λέγοντας μου να παραιτηθώ από την υπόθεση κι αν τολμήσω να γράψω κάτι εναντίον του όπως και εναντίον πολιτικών προσώπων ή συναδέλφων εμπλεκομένων με την ποινική υπόθεση στο Μάτι ή στην Κινέττα τότε θα με κυνηγήσουν όλοι μαζί, θα με ξεσκίσουν, και ότι θα μου προκαλέσουν μεγάλη ζημιά, την οποία εγώ εξέλαβα με τον τρόπο που μου το είπε, ότι αφορούσε η ζημιά αυτή, είτε την σωματική μου ακεραιότητα είτε την επαγγελματική μου καριέρα ή και τα δύο μαζί…"

Στην κατάθεση της 4ης Μαρτίου συνεχίζει:

"Μου είπε επίσης ότι κλήθηκε σε ανώτατο επίπεδο (όπου υπονοούσε πολιτικά πρόσωπα), και ότι τον ρώτησαν για τον Λιότσιο και ότι αυτός απάντησε ότι "ο Λιότσιος είναι εντάξει και θα βοηθήσει". Ότι αυτοί του είπαν, τι θα βοηθήσει εδώ καταφέρεται εναντίον μας και κάνει κρίσεις ανωτέρων του και με ποιο δικαίωμα το κάνει αυτό. Επίσης μου είπε ότι του είπαν ότι ο Λιότσιος πρέπει να φτιάξει ένα πόρισμα για την πυρκαγιά στο Μάτι ώστε να μη φαίνεται ποιος φταίει, δηλαδή αν φταίει ο Ματθαιόπουλος, ο Τερζούδης ή κάποιος άλλος και ότι του ζήτησαν του Ματθαιοπούλου να με καλέσει ώστε να μου τα πει και να με "ξυπνήσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάλιστα μου υπενθύμισε απειλητικά ότι έχω 15-20 χρόνια για να πάρω σύνταξη. Από την συμπεριφορά αυτή του Ματθαιοπούλου αντιλήφθηκα ότι ο συγκεκριμένος προέβη σε κατάχρηση της εξουσίας του ως Αρχηγός και προϊστάμενος μου κάνοντας χρήση του βαθμού και του θεσμού του ως Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος διότι με απείλησε ευθέως, με εκβίασε και προσπάθησε να με φοβίσει και να μου επιβάλει με τον τρόπο αυτό την διεξαγωγή μιας ελλιπούς έρευνας, από μέρους μου, ώστε να αποκρύψω τυχόν ευθύνες που θα προέκυπταν σε βάρος του ίδιου και άλλων προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση. Μετά μου είπε με απειλητικό ύφος ότι αν δεν ακολουθήσω τις προτροπές του, θα έρθει χαρτάκι από πάνω (εννοώντας εντολή) ότι θα με μεταφέρουν για παράδειγμα στη Σάμο, η οποία θεωρείται δυσμενής μετάθεση, και ότι στην πρώτη φωτιά που θα ξεσπάσει στη Σάμο ή οπουδήποτε αλλού, θα του πούνε του Ματθαιοπούλου, να μη σηκώσει τίποτα, δηλαδή κανένα αεροπλάνο και μετά θα έρθει ένας άλλος πραγματογνώμονας και θα ζητήσει ευθύνες από εμένα. Με αυτό τον τρόπο ο Ματθαιόπουλος με εκβιάζει λέγοντας μου ότι θα έρθει ένα χαρτάκι από πάνω, (εννοώντας εντολή) και σε περίπτωση που με στείλουν Σάμο και έχω φωτιά, να μη μου στείλουν εναέριες δυνάμεις και θα έρθει ο κύριος Γκουρμπάτσης να βρει ευθύνες. Θεωρώ εγκληματικό από πλευράς του κύριου Αρχηγού, καταχράζοντας την εξουσία που απορρέει από το βαθμό του και το θεσμό του, να με απειλεί και να μου λέει ότι σε μια υποθετική δυσμενή μετάθεση μου, και σε περίπτωση πυρκαγιάς, δεν θα μου στείλει εναέρια μέσα με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε απώλεια ανθρώπινων ζωών και περιουσιών. Και όλα αυτά επειδή δεν θα έχω συμμορφωθεί με τις απειλές του στην εν λόγω ποινική υπόθεση στο Μάτι, συμπεριλαμβανομένων και τυχόν ποινικές ευθύνες (ακόμα και κακουργηματικές), μετά εις βάρος μου, από την εσκεμμένη ενέργεια του. Από όλα αυτά, μου έδινε την εντύπωση, ότι ο άνθρωπος αυτός, καθώς και όλοι όσοι αναφέρονται παραπάνω, οι οποίοι κάνουν τα λεγόμενα "παιχνίδια", είναι ικανοί για όλα από τη στιγμή που με τόση ευκολία και φυσικότητα, τόσο αυτός όσο και οι αναφερόμενοι από αυτόν, έχουν προβεί και έχουν σκοπό να προβαίνουν και στο μέλλον σε πράξεις εγκληματικές. Συνεχίζοντας μου λέει ότι "έτσι γίνονται παιχνίδια", ότι έτσι έγιναν πέρυσι τα ίδια παιχνίδια με Καπέλιο (πρώην αρχηγό Π.Σ.) Βασιλειάδη, (πρώην υπαρχηγό επιχειρήσεων Π.Σ.) για να καθαρίσει ο Καπέλιος τον Βασιλειάδη τον άφησε χωρίς εναέριες δυνάμεις τόσο στα Κύθηρα όσο και στη Μάνη, με αποτέλεσμα από όσο πληροφορήθηκα μεταγενέστερα να γίνουν ανυπολόγιστες καταστροφές στις περιουσίες πολιτών των εν λόγω περιοχών, μη γνωρίζοντας εάν υπήρχε και κάποιο θύμα ή τραυματίας σε αυτές τις πυρκαγιές…."

Η τελευταία κατάθεση της 1ης Ιουνίου:

Εν μέσω των πιέσεων που δεχόταν, ο κ. Λιότσιος αναγνωρίζει τη στήριξη που είχε από τον εισαγγελέα Ηλία Ζαγοραίο, που διενεργούσε την προκαταρκτική έρευνα για την πυρκαγιά στο Μάτι και ο οποίος τον προέτρεπε να συνεχίσει τη διερεύνηση της υπόθεσης σε βάθος. Στον εισαγγελέα δεν ανέφερε πάντως τα όσα του έλεγε ο τότε αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος και περιγράφει τους λόγους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιδιαίτερη αναφορά κάνει σε αυτή την κατάθεση στην παρέμβαση της τότε επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης Μαρίας Παπασπύρου όπου σε δηλώσεις της ανέφερε πως δεν είχε δικαίωμα να κρίνει ανώτερους του και ενδεχομένως το πόρισμα να έπρεπε να ακυρωθεί. Ανάλογες συστάσεις για τη μη κρίση ανωτέρων είχαν –όπως λέει- προηγηθεί από τον κ. Ματθαιόπουλο.

Συγκεκριμένα ο κ. Λιότσιος κατέθεσε:

"Παρά τις έντονες αντιδράσεις που αντιμετώπισα κατά την έρευνα μου στο Μάτι και παρά το έγγραφο για απαλλαγή μου από τα κυρίως καθήκοντά μου στην υπηρεσία μου ώστε να εργαστώ απερίσπαστος για την υπόθεση, τα παραπάνω όχι μόνο δεν λήφθηκαν υπόψη από τους ανώτερους μου αλλά επιπλέον μου δημιουργούσαν συνεχώς πιέσεις για το πότε θα επιστρέψω στην υπηρεσία μου. Σκοπός τους ήταν να μην προχωρήσω σε βάθος την έρευνα γι’ αυτό και μου ασκούσαν πίεση ότι δήθεν καθυστερούσα ώστε να ξεσηκωθεί ο τύπος εναντίον μου. Επιπλέον θα ήθελα να επισημάνω ότι ο κύριος Ζαγοραίος μου ζήτησε να ολοκληρώσω το έργο μου, προχωρώντας σε βάθος την έρευνα μου, να μη φοβάμαι τίποτα διότι και εγώ και αυτός είχαμε υποχρέωση στη μνήμη των συμπολιτών μας να αναδείξουμε όλη την αλήθεια, χωρίς να λογαριάσουμε το προσωπικό μας κόστος. Έτσι και εγώ συνέχισα την έρευνα μου χωρίς να επηρεάζομαι από οποιαδήποτε αντίδραση τρίτων προσώπων, κυρίως όμως των ανώτερων μου που δεν ήθελαν να προχωρήσω σε βάθος την έρευνα μου.

Πλησιάζοντας οι ημέρες για παράδοση της πραγματογνωμοσύνης για την πυρκαγιά στο Μάτι, κλήθηκα εκ νέου από τον τέως Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Ματθαιόπουλο Βασίλειο, όπως σας έχω αναφέρει σε προηγούμενες καταθέσεις μου, ο οποίος με απείλησε και εκβίασε για την πορεία του πορίσματος για την πυρκαγιά στο Μάτι. Ειδικότερα μετά τις απειλές – εκβιασμούς από τον τέως αρχηγό, επικοινώνησα με τον κύριο Ζαγοραίο, χωρίς να του αποκαλύψω για αυτές τις απειλές και εκβιασμούς, διότι δεν ήθελα να διακινδυνεύσω την έκβαση της ποινικής αυτής υποθέσεις για το Μάτι. Του ανέφερα για τις δυσκολίες που αντιμετώπισα από την συμπεριφορά της ηγεσίας του πυροσβεστικού σώματος καθώς και του εκμυστηρεύτηκα τους φόβους μου για την μετέπειτα πορεία μου σε όλα τα επίπεδα μη γνωρίζοντας ο ίδιος, ο κύριος Ζαγοραίος, τι είχε ειπωθεί στην μεταξύ μας συνάντηση όσον αφορά τις απειλές και εκβιασμούς του Ματθαιοπούλου σε βάρος μου. Τότε ο κύριος Ζαγοραίος βλέποντας εμένα πανικοβλημένο με ρωτούσε συνέχεια εάν συνέβη κάτι άλλο. Τότε αναγκάστηκα να του απαντήσω αρνητικά για τους λόγους που προανέφερα. Ωστόσο με ενθάρρυνε να προχωρήσω την έρευνα και να μη φοβάμαι τίποτα και κανέναν για την εξακρίβωση της αλήθειας και του δικαίου. Επίσης μου επαναλάμβανε ότι είναι δίπλα μου και να συνεχίσω την έρευνα μου για την δεύτερη πραγματογνωμοσύνη στην Κινέττα κι ας μη βρισκόταν πλέον ως προϊστάμενος της εισαγγελίας λόγω μετακίνησης του πλέον ως αντεισαγγελέας εφετών. Άκουσα τη συμβουλή του και με τον ίδιο ζήλο συνέχισα την έρευνα μου παρά τις πιο έντονες πιέσεις από υπηρεσιακούς φορείς της υπηρεσίας μου που αντιμετώπιζα συνεχώς για την συγγραφή της πραγματογνωμοσύνης στην Κινέττα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την πραγματογνωμοσύνη αυτή, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική, αποδείχτηκε ότι η πυρκαγιά στην Κινέττα συνδέεται άμεσα με την πυρκαγιά στο Μάτι και συγκεκριμένα για το χειρισμό της ηγεσίας του ΕΣΚΕ που αφορά τη χρήση εναέριων μέσων. Επιπρόσθετα θα ήθελα να συμπληρώσω ότι μετά την παράδοση του πορίσματος για το Μάτι στον κύριο Ζαγοραίο, διάβασα μετά από λίγες ώρες στον ηλεκτρονικό τύπο ότι είχε ξεκινήσει μια προσπάθεια ακύρωσης του πορίσματος με την πρόφαση ότι δεν έχω δήθεν το δικαίωμα να κρίνω βαθμολογικά ανώτερους μου μιας και εγώ έφερνα και φέρω το βαθμό του επιπυραγού μετά από δήλωση της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης. Επίσης μου έκανε εντύπωση πως τις ίδιες απειλές μου είχε πει και ο Ματθαιόπουλος καθώς μου είχε πει σε συνάντηση μας "Με πιο δικαίωμα εσύ κρίνεις ανώτερους σου κ.ά…".Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση μου εκανε η δήλωση της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας διοίκησης όπου ανέφερε στον τύπο ότι " Οι Εισαγγελείς εφόσον πήραν το πόρισμα από τον πραγματογνώμονα, τον οποίο όπως βλέπω σήμερα στα δημοσιεύματα, τον αμφισβητούν, γιατί ήταν διάφοροι εμπειρογνώμονες άλλοι, δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται". Την ίδια ώρα που διάβασα τα παραπάνω μου ήρθαν στο μυαλό εκ νέου οι απειλές του Ματθαιοπούλου όπου μου είχε αναφέρει ότι "Δεν υπήρχαν άλλοι πραγματογνώμονες στον πίνακα;" Και πως οι εισαγγελείς με πήραν "τσιμπητό".

Ο κ. Λιότσιος αναφέρεται και σε άλλο σημείο του δημοσιεύματος με το οποίο "όσοι αμφισβητούν την ισχύ της έρευνας επισημαίνουν ότι ο ανεξάρτητος πραγματογνώμονας φέρει το βαθμό του επιπυραγού και, ως εκτούτου, δεν δύναται να ελέγχει ενέργειες ανωτέρων του στην ιεραρχία του πυροσβεστικού σώματος. Ορισμένοι, μάλιστα, προχωρούν ένα βήμα παρακάτω, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι η διακοπή της έρευνας από τον πυραγό συνιστά αδίκημα!".

Και καταθέτει: "Μου δημιούργησε πολλά ερωτηματικά και προβληματισμό και φόβο αυτή η δήλωση καθώς όπως προανέφερα συμπίπτουν απόλυτα με τις απειλές του Ματθαιοπούλου ή κάτι άλλο συνέβαινε πιο σοβαρό κάτι για το οποίο έχει αναφερθεί ο Ματθαιόπουλος και την τότε πολιτική για ηγεσία λέγοντας μου ότι του είχε πει η αρμόδια Υπουργός να με καλέσει και να μου πει όσα μου είπε τα οποία σας έχω καταθέσει. Δηλαδή άρχισαν να αμφισβητούν την τυπική νομιμότητα της πραγματογνωμοσύνης μου με τον ισχυρισμό ότι ήμουν κατώτερος σε βαθμό από αυτούς που ήλεγχα για την πυρκαγιά στο Μάτι, ωστόσο ο ανωτέρω ισχυρισμός δεν ισχύει όταν πρόκειται για μία πραγματογνωμοσύνη, πόσο μάλιστα όταν διορίζομαι από την εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών ως ανεξάρτητη αρχή από την υπηρεσία μου. Ο ανωτέρω ισχυρισμός θα ίσχυε μόνο στην περίπτωση που διενεργούσα μια ένορκη διοικητική εξέταση εντός της υπηρεσίας μου. Μετά από τα ανωτέρω επικοινώνησα με τον κύριο Ζαγοραίο ο όποιος με καθησύχασε και μου επανέλαβε αυτό που είχε πει αρχικά, δηλαδή να συνεχίσω χωρίς να φοβάμαι τίποτα και πως αναλαμβάνει ο ίδιος τώρα να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που προέκυψαν και να κάνουμε το καθήκον μας. Το θάρρος και η αποφασιστικότητα του κυρίου Ζαγοραίου με ώθησαν να συνεχίσω χωρίς φόβο για την εξακρίβωση της αλήθειας και στην πραγματογνωμοσύνη στην Κινέττα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις επί του θέματος από τον τύπο, διάβασα ότι έγινε μια προσπάθεια να παγώσει η έρευνα του εισαγγελέα κυρίου Ζαγοραίου για την πυρκαγιά στο Μάτι, και συγκεκριμένα με την εισαγγελική παραγγελία που δόθηκε από την τότε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, με την οποία ζητήθηκε να περιληφθεί στην δικογραφία για το Μάτι και το πόρισμα της επιθεωρήτριας Δημόσιας διοίκησης Μαρίας Παπασπύρου. Ωστόσο από οτι διάβασα στον τύπο, μετά από αντιδράσεις προχώρησε κανονικά η διαδικασία απόδοσης ευθυνών από τον κύριο εισαγγελέα….".

Ολόκληρη η συνομιλία Ματθαιόπουλου- Λιότσιου

κύριε ανακριτά σας καταγγέλλω τα κάτωθι:
Είμαι Αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος και υπηρετώ έως και σήμερα στην Π.Υ Ελευσίνας.
Ταυτόχρονα έχω και την ιδιότητα του Δικαστικού Πραγματογνώμονα εγγεγραμμένος ατούς πίνακες πραγματογνωμόνων Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και Πειραιώς.

Σας γνωρίζω ότι διορίστηκα Πραγματογνώμονας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για την Ποινική Υπόθεση της Πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε την 23-07-2018 και περί ώρα 16:40 στο Νταού Πεντέλης με επέκταση Καλλιτεχνούπολη , Ν. Βουντζά, Μάτι,σύμφωνα με τα υπ αριθμ 171.381 της 26-07-2018 και 171.905 της 03-08-2018 διοριστήρια έγγραφα.

Ξεκίνησα έρευνα για την προαναφερθείσα υπόθεση και συγκεκριμένα για πράξεις παραλείψεις αρμοδίων φορέων που είχαν σαν αποτέλεσμα ανθρωποκτονίες και σωματικές βλάβες εξ αμελείας.

Αντιμετώπισα έντονες αντιδράσεις βλέποντας τα ερωτήματα που έθετα και κυρίως από το Πυροσβεστικό Σώμα και ειδικότερα από τον τότε Υπαρχηγό Επιχειρήσεων Βασίλειο Ματθαιόπουλο και μετέπειτα αρχηγό του Π.Σ., ο οποίος μου έλεγε " τι μαλακίες είναι αυτές που ζητάς" και" κάνε το μαλάκα" και πολλά άλλα.

Στο πλαίσιο των παρεμβάσεων στο έργο μου και πριν παραδώσω το Πόρισμα δέχθηκα τηλεφωνική κλήση από τον νέο Αρχηγό πλέον του Πυροσβεστικού Σώματος Ματθαιόπουλο Βασίλειο του Κωνσταντίνου στις 20-09-2018 και ώρα 23:41, ,στο κινητό μου τηλέφωνο.

Στο τηλεφώνημα αυτό ο κ. Αρχηγός με έντονο ύφος με διέταξε να πάω στο γραφείο του την επόμενη μέρα γιατί έπρεπε να μιλήσουμε όπως μου είπε για κάτι σοβαρό.

Ως Αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος είχα την Διοικητική υποχρέωση να παρουσιαστώ στον Αρχηγό του Σώματος, διότι όλοι οι Αξιωματικοί υπάγονται σε αυτόν ενώ παράλληλα όφειλα να διαφυλάξω την έρευνα που διενεργώ.

Πράγματι την επόμενη μέρα και περί ώρα 11:00 περίπου παρουσιάστηκα στο γραφείο που διατηρεί ο Αρχηγός του Σώματος στο Ε.Σ.Κ.Ε. και παρουσιάστηκα ενώπιον του, έχοντας έντονη ανησυχία λόγω και της προηγούμενης συμπεριφοράς του.

Προσκομίζω απομαγνητοφωνημένο το ουσιώδες κομμάτι της απομαγνητοφώνησης και συγκεκριμένα ως αρχή αυτής το "ΑΡΧΗΓΟΣ: Ελα πέστο".

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις συνομιλίες που απομαγνητοφώνησα προκύπτουν τα κάτωθι:

Στο μηδέν λεπτό και δυο δευτερόλεπτα της συνομιλίας μας (00*:01″ )

ΑΡΧΗΓΟΣ: Έλα πέστο.
00:02 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Μου έκοψες τα πόδια χθες μιαρέ.
00:03 ΑΡΧΗΓΟΣ: Ποια πόδια εγώ δε — σε προλαβαίνω..
00:06 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Αλήθεια σου λέω..
00:06 ΑΡΧΗΓΟΣ: Εγώ σου είπα έχω μια πληροφόρηση δεν ξέρω αν είναι πληροφόρηση -παραπληροφόρηση.
00:10 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Τι χαρτιά δηλαδή που δεν έπρεπε να ζητήσω εγώ.
00:13 ΑΡΧΗΓΟΣ: Εγώ κλήθηκα σε ανώτατο επίπεδο και μου λένε ο κύριος Λιότσιος εντάξει θα βοηθήσει "..τι θα βοηθήσει εδώ καταφέρεται και κάνει κρίσεις ανωτέρων, με ποιο δικαίωμα καταφέρεται σε εκείνο καταφέρεται. ..Ο κύριος Λιότσιος πρέπει να φτιάξει ένα πόρισμα για τη φωτιά και όχι μέσα από το πόρισμα να φαίνεται ποιος φταίει, αν φταίει ο Ματθαιόπουλος, ο Τερζούδης ο άλλος ο άλλος ο άλλος, κάλεσέ τον και πέστου τα, σε κάλεσα λοιπόν και στα’ πα για να ξυπνήσεις. Γιατί στο λέω έχεις 15 χρόνια- 20 για να πάρεις σύνταξη.
00:57 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: φφφφφφφ…
00:59 ΑΡΧΗΓΟΣ: θα έρθει το χαρτάκι από πάνω, χωρίς να το θέλω εγώ ,έτσι θα πούνε στη Σάμο, ποιος είναι ναι και στην πρώτη φωτιά μη του σηκώνεις και τίποτα και θα ‘ρθει μετά ο Γκουρμπάτσης και θα σε βρει.
Έτσι γίνονται τα παιχνίδια, έτσι έγιναν πέρυσι τα παιχνίδια με Καπέλιο – Βασιλειάδη για να καθαρίσει ο Καπέλιος τον Βασιλειάδη τον άφησε και στα ΚΥΘΗΡΑ χωρίς εναέρια και στη ΜΑΝΗ χωρίς εναέρια, τόσοι είναι οι φάκελοι στους Εισαγγελείς στον Γυθείου και του Πειραιά— το παιχνίδι παίζεται.
Εγώ δε σε βάζω ούτε να μπλέξεις ούτε τίποτα, πέντε πραγματάκια γράψε από την εμπειρία σου, αν είναι ελλιπή στοιχεία στα αρχίδια σου, π θα σου πει ο Εισαγγελέας τίποτα, αυτά είχα αυτά έβαλα αυτά βρήκα, αν δε σας κάνουν βάλτε άλλους.
01:56 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Δε το συζητάμε δε το συζητάμε.
01:57 ΑΡΧΗΓΟΣ: Πέντε πραγματάκια και σου είπα, άνεμοι, καύσιμο ύλη, μίξη πεύκων με σπίτια, δόμηση αναρχική αυθαίρετη.

02:12 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Τα γράφω αυτά τα γράφω-
02:13 ΑΡΧΗΓΟΣ: Με αποτέλεσμα η πυρκαγιά μέσα στη μια ώρα που έφυγε από κει με την ταχύτητα και το πυροθερμικό φορτίο______________________
02:20 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Ολα αυτά τα γράφω όλα αυτά.
02:23 ΑΡΧΗΓΟΣ: Τί σε νοιάζει εσένα που κάθεσαι και ζητάς έγγραφα από τη ΔΟΥΡΟΥ τι σε νοιάζει εσένα που ζητάς έγγραφα από τη ΔΟΥΡΟΥ, κάνε το μαλάκα, ζητάς ακόμα και έγγραφα από το σχέδιο το οποίο έχεις υπογράψει εσύ..
02:37 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Στο σχέδιο δεν έχω ζητήσει εγώ κάτι.
02:42 ΑΡΧΗΓΟΣ: Θα τα ζητήσουν οι άλλοι.
02:43 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Δεν έχω θέμα τον έχω ενημερώσει εγώ τον Εισαγγελέα ότι ήμουν, μου λέει δεν παίζει ρόλο..
02:48 ΑΡΧΗΓΟΣ: Τί είναι ο Εισαγγελέας τώρα είναι αύριο έφυγε, και θα φύγει ο ΖΑΓΟΡΑΙΟΣ θα πάει πιο ψηλά.
02:53 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Το ξέρω, το ξέρω —.
02:56 ΑΡΧΗΓΟΣ: θα ‘ρθει άλλος, ποιος σε είδε ποιος σε ξέρει, μη το βλέπεις τώρα , και αυτά τα λεφτά που θα πάρεις και αν θα τα πάρεις….
03:02 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Ποια λεφτά μωρέ για τα λεφτά είναι ?
03:03 ΑΡΧΗΓΟΣ: Θα τα χαλάσεις μετά σε δικό σου δικηγόρο ,θα θες τρείς δικηγόρους μετά, στο λέω και έκανες μαλαχία γιατί δε με άκουσες, ότι θα μπλέξεις για επτά χρόνια να πηγαινοέρχεσαι.
03:17 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Πφφφφφ—
03:19 ΑΡΧΗΓΟΣ: Και θα έχεις και μια άλλη μεταθεσούλα για ΣΑΜΟ η ΚΩ———
03:31 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Να πάω να παραιτηθώ ? Βολεύει έτσι καλύτερα τουλάχιστον ?
03:36 ΑΡΧΗΓΟΣ: Δεν ξέρω , για μένα να γράψεις όσο πιο απλά πράγματα , προηγουμένως η ΥΠΟΥΡΓΟΣ για άλλα θέματα με πήρε αλλά μου συζήτησε και αυτό , μεταξύ μας, είδες ο άλλος— Άκουσες πως μιλάω-
03:50 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Μα για αυτό το έκοψα και εγώ—
03:57 ΑΡΧΗΓΟΣ: Μη νομίζεις π,ές ότι το ΣΥΡΙΖΑ χάνει τις εκλογές και έρχεται η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

04:02 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Δεν παίζω εγώ σε αυτό το παιχνίδι—

04:02 ΑΡΧΗΓΟΣ: Εκεί πάλι θα είσαι φαγωμένος 1000% από τους ιδίους , θα σε αφήσουν μετά οι άλλοι εδώ μέσα… (Με έντονο ’ύφος)—
04:14 ΑΡΧΗΓΟΣ: Εγώ σου είπα στο είπα και τότε , με Α και Β τρόπους και όχι να παρασυρθείς από τον κάθε ΠΑΝΤΕΛΕΑΚΟ .
04:20 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Από κανέναν δεν επηρεάστηκα ειλικρινά σου μιλάω , από κανόναν σοβαρά σου μιλάω…
04:25 ΑΡΧΗΓΟΣ: Στο ‘πα και χθες και τι σου ‘χω διδάξει χρόνια , ΛΙΟΤΣΙΟ όχι το τυρί και τη φάκα, που πας εσύ να δείξεις ικανότητες που με τα θηρία, με 100 νεκρούς , που πας ρε, εδώ μιλάμε για χρήμα , ο ένας θα δώσει τον άλλο και θα επιβιώσεις εσύ μεθαύριο, μόνος θα μείνεις, θυμήσου το .
04:52 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: γκκκκ ( ξεροκατάπια).
04:54 ΑΡΧΗΓΟΣ: Θα κάθεσαι στο Ακροατήριο και θα σου λέει κύριε Πραγματογνώμονα για ελάτε, και θα σε παίρνει ο δικηγόρος του ΓΚΟΥΡΜΑΤΣΗ , μετά θα σε παίρνει ο δυιηγόρος του ΤΕΡΖΟΥΔΗ , μετά θα σε πάρει ο δικηγόρος του ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΥ και θα στο κάνει το κωλάκι ( κωλαράκι) τόσο , με τι γνώσεις και στοιχεία βγάλατε εσείς αυτό, εγώ φιλικά στα λέω γιατί σε ξέρω χρόνια και στο είπα και χθές, μη με αναμείξεις πουθενά, τελείως φιλικά, συμβουλευτικά να σε σώσω Βρές ένα δικό σου άνθρωπο τράβα γράψε δέκα πράγματα εκεί
05:52 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: ΟΚ…….. <
05:58 ΑΡΧΗΓΟΣ: Ακύρωσέ το δώστο διώχτο από πάνω σου , το έχεις αργήσει , για μένα τρία πραγματάκια , Πραγματογνώμονας Πυροσβεστικής, πως ξεκίνησε η φωτιά σύμφωνα με τη γεωγραφία τάδε τάδε, κατέληξε εκεί και και, κάθεσαι τώρα και Θα τα βάλεις με το Δασαρχείο που σου λέει ο άλλος θα σου ανοίξει τον κώλο, θα τα βάλεις με τη ΔΟΥΡΟΥ θα σου ανοίξει τα καπούλια, θα τα βάλεις εδώ , μόλις δούμε ποιοι κατηγορηθούμε θα βάλουμε τρεις δικηγόρους όπως κάναμε το 2000 επι ΓΚΟΥΡΠΜΑΤΣΗ, κατήγορείσαι κατηγορείσαι κατηγορείσαι, πέντε δικηγόρους …
05:58 ΑΡΧΗΓΟΣ: ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΜΕΤΑ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ-.
06:45 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: γκκ…Οκ
06:49 ΑΡΧΗΓΟΣ: Με π γνώσεις εσύ έχεις να πεις ότι το αυτοκίνητο άργησε ή το αυτοκίνητο engage και τα λοιπά μμμμ,

06:58 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Σύμφωνα με τα χαρτιά που πήρα.

Ο7:00 ΑΡΧΗΓΟΣ: Ποια χαρτιά το αποδεικνύεκ ?, αν εγώ έχω άλλα χαρτιά από πίσω ? ρρμμρ. αν "νώ έχω άλλα χαρτιά από πίσω ?, τι κάνουμε. Εγώ απλά στα λέω, έχεις το χρ<5νο, κάτσε συμβουλέψου , και κείνο που πρέπει να κάνεις, βγάλε τον εαυτό σου απ’ έξω , πρώτα να σώσεις τον εαυτό σου , γιατί στο είχα πει και στην Κόρινθο την υπογραφή σου και την ψωλή σου ΛΙΟΤΣΙΟ θυμάσαι που τη βάζεις, με τα Ανακριτικά θυμάσαι που σου έλεγα τι μαλακίες υπογράφεις εδώ που πας τι κάνεις εδώ, και μη κοιτάς που δεν μας έκατσε κάτι, αλλά μην ξεχνάς αυτό που έλεγε ο ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ χρόνια σήμερα εμού αύριο εσού ουδέποτε κανενός.
07:57 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: φφφφφ…………..
08:00 ΑΡΧΗΓΟΣ: Εγώ να ξέρεις από την πλευρά μου ούτε θα με δώσεις πουθενά γιατί θα το μάθω , ούτε απειλή το θεωρώ ούτε τίποτα , εγώ στα λέω σου είπα σα Βασίλης και σα Δημήτρης, γιατί έχουμε κάτσει πολλές φορές και έχουμε πιεί κρασί από το ίδιο ποτήρι και πρέπει να ξέρουμε κάποια πράγματα, και κάποια στιγμή πριν τον Απρίλιο με είχες πάρει, μου λες θέλω να σε δω αν είναι να πάρω μια μετάθεση για τη Σύρο κλπ, και λέω άστο θα το δούμε, καταλαβαίνω εγώ γιατί το ήθελες και θα σε βοηθούσα, σε ότι μπορώ να σε βοηθήσω θα σε βοηθήσω.
08:57 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: ΟΚ……….
08:58 ΑΡΧΗΓΟΣ: Κάτσε εκεί ,βρες κάνα από το Αρχηγείο ή κάνα φίλο σου , πέντε αράδες πέντε λέξεις πέντε αυτά και δώστο, Εισαγγελείς ? κάποιοι μπορεί να πάρουν την πίτα και σύ θα πάρεις την ηούτσα , έτσι είναι το παιχνίδι στην Ελλάδα, το 2007 στον Πύργο φάγανε και τα λεφτά που είχε μαζέψει ο κόσμος , και μοίρασαν και τις αποζημιώσεις μετά Εισαγγελείς δικηγόροι, δεν ακούς, στο είπα από την πρώτη μέρα Μήτσο , και με χιούμορ και ωραία , άσε τον parker (στυλός) της Παγώνας ( Πρώην Γυναίκα μου) μη τον χαλάς, πολλές φορές ξέοεις οι φιλοδοξίες, η Πουτάνα η ζωή, δεν μας αφήνει να είμαστε ..——
10:05 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Οχι δε το κάνω γι αυτό…………
ΑΡΧΗΓΟΣ: Στο 10:06 Πέρυσι στο λέω λόγω τιμής είχα πάρει την απόφασή μου και λέω Υποστράτηγος τα κέρδισα όλα δικαστικά τα πάντα , Αντιστράτηγος φεύγω, γιατί να πάω ?, αφού το έβλεπα, αφού είδα το καλοκαίρι, και έλεγα, μαλάκα, 11 μέρες στην Τσάλιγκα, μετά άλλες 5 μέρες στο Σοφικό με το μεγάλο και τον έπαιρνα τηλέφωνο το Λυρή και τον άλλο το βράδυ θα δούμε, πάρε το πρωί αν στ αλλάξω να εξασφαλίσει το κομμάτι της αναζωπύρωσης, να μην έχει την πούτσα μέοα κλπ, και είχα πάρει την απόφασή μου, είχα πεί και στη γυναίκα μου, ότι μάλλον σταματάω, αρχίσανε θείοι συνάδερφοι, Κωσταντινοπουλαίοι, κουμπάροι, εδώ έγινε η μπουμπού δε θα πας εσύ ? , να φτιάξεις πράγματα στο Σώμα , ενοίκιο Στολές μαλακίες , θα χαλάω ενάμισο χιλιάρικο , θα μου στερήσει την οικογένεια, αν κάτσω σπίτι μου θα πάρω ενάμισο χιλιάρικο σύνταξη λέω και θα είμαι κύριος. Το ενάμιση που χαλάω δεν απομένουν ούτε 500 ευρώ, θα πάρω και το εφ άπαξ, τώρα που έχουν τα παιδιά τις σπουδές να τα βοηθήσω . Γαργαλήθηκα γαργαλήθηκα ,ένα βράδυ μου τη βιδώνει ,τους μπαρμπάδες εκεί που εεεε, δηλώνω παρών και γώ λέω, ενώ τα ήξερα π θα συμβεί, τα είχα φανταστεί, όπως στα λέω εσένα τώρα π θα γίνει με την υπόθεση αυτή, αυτή η υπόθεση δεν κλείνει, θα κλείσει έξι επτά χρόνια, κάθε μέρα θα είσαι και θα κάνεις και υπηρεσία ή θα πηγαίνεις το πρωί στο δικαστήριο και μετά στην υπηρεσία, γιατί από την άλλη θα θες και τα πενθήμερα και τα νυχτερινά και δε θα σε φτάνουν…
12:16 Χτυπάει το τηλέφωνο του κ. Αρχηγού και συνομιλεί.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ…
14:00 ΑΡΧΗΓΟΣ: Θα…
13:41 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Μη σε καθυστερώ —
13:43 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: ουφφφφφφ…
14:10 ΑΡΧΗΓΟΣ: Κράτα τα αρχεία σου και μόλις τα παραδώσεις σε πέντε δέκα μέρες που θα αρχίσουν οι απολογίες κατηγορουμένων και μόλις θα βγεί η δικογραφία ποιος έβαλε την Πυρκαγιά θα ζητηθούν όλοι οι φάκελοι, οπότε θα την πάρουν όλοι, κράτα να έχεις αρχεία φτιάξε και ένα για το ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟ να έχει στην άκρη να το διαβάσει και φέρτο όποτε μπορέσεις εφόσον το παραδώσεις η πρίν το παραδώσεις αν θες να το διαβάσουμε , θα σπω δυο κουβέντες και πήγαινε παρεδωσέ το και βάλε λίγα στοιχεία. Δεν ξέρει ο Εισαγγελέας τι έχεις ζητήσει? , ξέρει ο Εισαγγελέας τι έχεις ζητήσει ? μμμμ,
15:08 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Τα περισσότερα έχουν γίνει κοινοποίηση και εκεί. Τα περισσότερα έχουν γίνει κοινοποίηση και εκεί.
15:14 ΑΡΧΗΓΟΣ: Κοίτα ποια έχουν ποια δεν έχουν- και θάψτα. Δεν πειράζει , με ηρεμία δε χρειάζεται Πανικός όπως ήσουνα προχτές να είσαι σήμερα, χαμόγελο, ωραίος, βγάλε την ουρά σου απ’ έξω γιατί θα σε δέσουνε σεεεε.ΐτσι όπως είναι τώρα είναι προτιμότερο να ήσουν στη φωτιά παρά με αυτή την υπόθεση που έχεις αναλάβευ
15:49 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Το ξέρω..
15:50 ΑΡΧΗΓΟΣ: Γιατί στη φωτιά δε θα έριχναν καμία κατηγορία, έκανα ότι μπορούσα ήμουν στο Κέντρο παρουσία του Υπουργού των Υπουργών δεν πήγα ,γιατί μου είπαν να μην πάω , ότι μπορούσα ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας Πυροσβέστης το έκανα , Γειά σας , δεν με αγγίζει τίποτα εμένα, κράτα το στόμα σου κλειστό, όλα διαρρέουν , τα πάντα, όλα διαρρέουν, ήδη ο Γκουρμπάτσης θα το έχει μάθει τώρα που εμφανίστηκες.
16:50 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Ναι….
¡^7 ΑΡΧΗΓΟΣ: Δε με άκουσες Δημητράκη…
16:59 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Μαλακία….
17:00 ΑΡΧΗΓΟΣ: Είδες το τυρί δεν είδες τη φάκα, να πάς εκεί στον Εισαγγελέα και να του πεις , βρες μια δικαιολογία, ότι δεν προλαβαίνω, έχω τα παιδιά μου τα σκυλιά μου , πάρε και ένα χαρτί από το γιατρό 4 μέρες, και ζήτα την εξαίρεση, γιατί είναι συνάδελφος, και εγώ το έχω βάλει για να είμαι για κανένα αυτοκινητάκι για κανένα σπίτι για κάνα τέτοιο, τραβάς την αναφορά σου και τελείωσε η υπόθεση απαλλαγή..
17:37 ΑΡΧΗΓΟΣ: Αυτοί σε πήραν από τον πίνακα τσιμπητό εεε , δεν είχε άλλο Πραγματογνώμονα?
17:42 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Στην αρχή πήραν τον Γκουρμπάτση αλλά έλειπε στη Θεσσαλονίκη , γιατί με πήρε τηλέφωνο εμένα και μου λέει κύριε Λιότσιο, εγώ δεν τον έχω δεί ποτέ στη ζωή μου , μια φορά μόνο ,και μου λέει ήταν να μπω εγώ αλλά ήμουν στη Θεσσαλονίκη , ωχ ρε πούστη λέω, δε δέχτηκε ο άνθρωπος και μετά έβαλε εμένα…
18:08 ΑΡΧΗΓΟΣ: Και ποιος άλλος ήταν ? .—
18:09 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Α δεν ξέρω.
18:11 ΑΡΧΗΓΟΣ: Πραγματογνώμονας ποιος άλλος ήταν αφού κοινοποιούνται αυτοί οι πίνακες.
18:14 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Δεν ξέρω ποιος άλλος ήταν.
18:15 ΑΡΧΗΓΟΣ: Αφού και στην Κόρινθο ήταν δε θυμάσαι ?
18:17 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Ναι, αλλα δε θυμάμαι ποιος άλλος είναι.
18:20 ΑΡΧΗΓΟΣ: Καλά αυτό θα το δούμε.
18:23 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Τέλος πάντων .
18:25 ΑΡΧΗΓΟΣ: Μη συνεργάζεσαι αν θέλεις.
18:27 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Εγώ μωρέ, πας καλά γιατί να συνεργαστώ ?.
18:30 ΑΡΧΗΓΟΣ: Τα κινητά καταγράφονται, μη συνεργάζεσαι με Αχιλλέα Κακαράντζα
18:37 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Ποιος …είσαι καλά παιδί μου –
18:38 ΑΡΧΗΓΟΣ: Αν διέρρευσε το βίντεο που έπαιξε στην τηλεόραση ξέρουμε από που διέρρευσε.
18:43 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Ναι από πού…?
18:45 ΑΡΧΗΓΟΣ: Ξέρουμε ~

18:46 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Εγώ προκαλώ τον οποιονδήποτε να έρθει να αποδείξει ότι έχει διαρρεύσει το οτιδήποτε.
18:53 ΑΡΧΗΓΟΣ: Από πού βγήκε ?.
18:52 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Καταρχάς να σου πω κάτι για αυτό που λες ? Καταρχάς το βίντεο έκανε λάθος η ΔΑΕΕ που δε το πήρε να το κατάσχει.
19:03 ΑΡΧΗΓΟΣ: Το θέμα είναι ότι αυτοί που είναι για από πίσω άλλοι που προστατεύουν τα συμφέροντα άλλων , ένα βιντεάκι όταν το δείχνουν όλα τα τηλεοππκά δίκτυα, πάει να πει ότι είναι αυτούσιο και κάποιος το έχει δώσει, γιατί αν το είχανε πάρει αυτοί το ΣΚΑΙ παράδειγμα ή ο ΑΝΤΙ κλπ θα είχε λίγο περισσότερο ή λίγο λιγότερο.
19:33 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Καλά αυτό, αυτοί ότι θέλουν φτιάχνουν, ότι θέλουν φτιάχνουν.
19:35 ΑΡΧΗΓΟΣ: Ναι μπορεί να είχε, αυτός που θα το έφτιαχνε, ο ΣΚΑΙ θα το έφτιαχνε με αυτό το πλαίσιο , αυτός που ήταν στον ΑΝΤΙ θα έφτιαχνε το πλαίσιο αυτό , δε συμφέρει να δείξουν το ίδιο. Εδώ βλέπεις ότι δόθηκε από κάποιους από κάποιον.
19:51 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Και ο ιδιώτης μπορεί να το έδωσε.. και ο ιδιώτης.
19:54 ΑΡΧΗΓΟΣ: Ναι αν το έδινε ο ιδιώτης σου είπα θα ήταν το παίξιμο , βλέπεις εδώ λέει νέα στοιχεία για το έγκλημα στην Κηφισιά , δημοσιογράφος εκεί άλλα λέει στο ΣΚΑΙ άλλα λέει ο δημοσιογράφος του άλλου, εδώ λοιπόν όταν δόθηκε, δόθηκε σε όλα τα κανάλια το συγκεκριμένο κομμάτι άρα για να δοθεί σε όλα τα κανάλια το συγκεκριμένο κομμάτι, από κάπου πάρθηκε και δόθηκε , θες από τη ΔΑΕΕ, θες από τον ΚΑΚΑΡΑΝΤΖΑ, θες από τον ΦΟΥΦΟΥΤΟ θες από κείνον , από κάπου δόθηκε.
20:30 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Εδώ φύγανε χαρτιά από μέσα βρε τι λες τώρα.
20:35 ΑΡΧΗΓΟΣ: Από εδώ φύγανε.
20:36 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Καλά άστο από δώ φεύγουν όλα, όλα με φαξ και να σου πω και ονόματα άστο μην ψάχνεις να βρεις. Γι αυτό με βλέπεις δε μιλάω και δε σηκώνω σε κανέναν τηλέφωνο, άστο τώρα άστο."
20:49 ΑΡΧΗΓΟΣ: Τι ξέρεις και δε μου λες ?.
20:51 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Δε θέλω χωρίς στοιχεία να κατηγορήσω απλά ακούω εγώ ότι αχούς και εσύ.
20:53 ΑΡΧΗΓΟΣ: Ναι για πες μου οι δύο μας τα λέμε.
20:54 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Άστο άστο.
20:57 ΑΡΧΗΓΟΣ: Ποιος ο Παντελεάκος ?

2θ.$8 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Όχι παιδάκι μου τι δουλειά έχει ο Παντελεάκος είσαι καλά?.
20:59 ΑΡΧΗΓΟΣ: Θα σου πω εγώ ονόματα..Γκολφίνος ?
21:02 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Σου λέω φύγαν όλα τα χαρτιά.
21:04 ΑΡΧΗΓΟΣ: Πρέπει να με βοηθήσεις είμαι Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος.
21:05 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Σου λέω φύγαν όλα τα χαρτιά.
21:07 ΑΡΧΗΓΟΣ: Από μικρότερους η υψηλόβαθμους ?
21:09 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Και από μικρούς και από μεγάλους.
21:13 ΑΡΧΗΓΟΣ: Από ΦΩΣΤΙΕΡΙΔΕΣ ?
21:15 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Μόνος του ο μικρός δε το κάνει.
21:17 ΑΡΧΗΓΟΣ: Γιατί πρέπει να κάνουμε και δρομολόγηση.
21:19 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Δε θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία ,σε παρακαλώ Αρχηγέ δε θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία.
21:22 ΑΡΧΗΓΟΣ: Την άλλη εβδομάδα θα κάνουμε και άλλες δρομολογήσεις, κλείνει η αντιπυρική περίοδος,μόλις κλείσει η αντιπυρική περίοδος θα μαζευτεί το μαγαζί
21:33 Μπαίνει ένας συνάδελφος μέσα.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ…
22:09 ΑΡΧΗΓΟΣ: Αν σε είχα δίπλα μου θα είχαμε κάνει θαύματα –
22:13 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Το ξέρω, το ξέρω αυτό είναι γεγονός.
22:16 ΑΡΧΗΓΟΣ: Άλλα ο εγωισμός σου………….
22:18 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Εμένα, μην ξαναπείς τέτοιο πράγμα ηηηη ποιος εγωισμός δικός μωρέ είσαι καλά μωρέ ? ….
22:23 ΑΡΧΗΓΟΣ: όφειλες όταν έφυγες από την Κόρινθο έπρεπε να συνεχίσεις να έχεις την επαφή με το ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟ και όφειλες όταν ήρθα εδώ στο Αρχηγείο ως Υπαρχηγός να έρθεις στο γραφείο .
22:35 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Μα δε σε πήρα τηλέφωνο? και πήρα και βότκα εκείνο το βράδυ ,μη λες τέτοια πράγματα, ήμουνα δίπλα .
22:44 ΑΡΧΗΓΟΣ: Ξέρεις πως θυμάμαι εγώ, θυμάμαι και το και.
22:45 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Μα για αυτό σου λέω και γώ.
22:46 ΑΡΧΗΓΟΣ: Δυο φορές με πήρες τηλέφωνο.

1

22:47 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Να σου πω κάτι.
22:48 ΑΡΧΗΓΟΣ: Μια μου είπες ότι θέλω να πάω –
22:50 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Ναι…
22:51 ΑΡΧΗΓΟΣ: Με μένα μιλάς τώρα δε μιλάς με το Σωτηράκο…. Ούτε με Φιλάνδρα -.Ούτε με Καβέτσο
22:56 ΑΡΧΗΓΟΣ: Δύο τηλέφωνα με πήρες το ένα μου λές να βρεθούμε για τη Σύρο θέλω να πάω σε ένα νησί… και μετά από πέντε έξι μέρες με πήρες κατά τις 8 τηλέφωνο εξίμιση, επτά π ώρα ήτανε ,και μου λες είμαι στο Κολωνάκι να ρθώ να σε δώ ? , και σου είπα είμαι μέσα στον Αρχηγό και έχω σύσκεψη, μπορεί να τελειώσω και 10 η ώρα , ούτε ξαναπήρες τηλέφωνο.
23:21 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Να σου πω κάτι δεν ήθελα και γώ να σε ζάλιζα αλήθεια σου λέω, σου είχα στείλει και μήνυμα .
23:25 ΑΡΧΗΓΟΣ: Περίμενες ότι θα έρθει άλλος …
23:27 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Στο λόγο μου σου μιλάω.. Ποιος άλλος μωρέ είσαι καλά μωρέ …
23:31 ΑΡΧΗΓΟΣ: Περίμενες μήπως φύγει, βγει άλλο κόμμα, μήπως έρθει άλλο κόμμα άλλο τέτοιο… θα σε είχα φτιάξει τώρα Θεό, θα αλώνιζες στο Μαγαζί..
23:36 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Ξέρεις πολύ καλά ότι εγώ δεν ασχολούμαι με κανένα κόμμα ούτε ποτέ ασχολήθηκα τουλάχιστον εσύ τα ξέρεις , τα χεράκια μου και τα ποδαράκια μου τα ξέρεις , δεν ανήκω και δεν έχω υποχρέωση σε κανέναν Αρχηγέ μου.
23:54 ΑΡΧΗΓΟΣ: Να ολοκληρώσω …
23:56 ΑΡΧΗΓΟΣ: Μέχρι εδώ συμφωνήσαμε με τα δύο τηλέφωνα, λέω ψέματα ?
24:02ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Ναι,όχι
24:05 ΑΡΧΗΓΟΣ: Αν όμως μπορεί να φταίω και εγώ για την καθημερινότητα…
24:10 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Έ καλά σίγουρα
24:13 ΑΡΧΗΓΟΣ: και πολλές φορές είναι και άλλα πράγματα, θα μπορούσα τώρα αν και γω από την πλευρά μου να σε είχα εδώ μέσα Γενικό, θα έβλεπες το Φιλάνδρα τώρα, αλλά ποτέ δεν είναι αργά.
24:31 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Εγώ σου έχω γράψει και το μήνυμα ξέρεις σου είχα στείλει και μήνυμα το μήνυμα να το διαβάσεις αρχές όταν ανέλαβες όταν ήσουν Υπαρχηγός ακόμα, είμαι εδώ και το ξέρεις λέω ότι είμαι δίπλα σου σε ότι θές ,ότι χρειαστείς στείλε μου….
10
22:47 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Να σου πω "όχι..
22:48 ΑΡΧΗΓΟΣ: Μια μου είπες ότι θέλω να πάω …
22:50 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Ναι…
22:51 ΑΡΧΗΓΟΣ: Με μένα μιλάς τώρα δε μιλάς με το Σωτηράκο…. Ούτε με Φιλάνδρα …Ούτε με Καβέτσο
22:56 ΑΡΧΗΓΟΣ: Δύο τηλέφωνα με πήρες το ένα μου λές να βρεθούμε για τη Σύρο θέλω να πάω σε ένα νησί… και μετά από πέντε έξι μέρες με πήρες κατά τις 8 τηλέφωνο εξίμιση, επτά τι ώρα ήτανε ,και μου λες είμαι στο Κολωνάκι να ρθώ να σε δώ ? , και σου είπα είμαι μέσα στον Αρχηγό και έχω σύσκεψη, μπορεί να τελειώσω και 10 η ώρα , ούτε ξαναπήρες τηλέφωνο.
23:21 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Να σου πω κάτι δεν ήθελα και γώ να σε ζάλιζα αλήθεια σου λέω, σου είχα στείλει και μήνυμα .
23:25 ΑΡΧΗΓΟΣ: Περίμενες ότι θα έρθει άλλος —
23:27 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Στο λόγο μου σου μιλάω.. Ποιος άλλος μωρέ είσαι καλά μωρέ …
23:31 ΑΡΧΗΓΟΣ: Περίμενες μήπως φύγει, βγει άλλο κόμμα, μήπως έρθει άλλο κόμμα άλλο τέτοιο… θα σε είχα φτιάξει τώρα Θεό, θα αλώνιζες στο Μαγαζί…
23:36 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Ξέρεις πολύ καλά ότι εγώ δεν ασχολούμαι με κανένα κόμμα ούτε ποτέ ασχολήθηκα τουλάχιστον εσύ τα ξέρεις , τα χεράκια μου και τα ποδαράκια μου τα ξέρεις , δεν ανήκω και δεν έχω υποχρέωση σε κανέναν Αρχηγέ μου.
23:54 ΑΡΧΗΓΟΣ: Να ολοκληρώσω …
23:56 ΑΡΧΗΓΟΣ: Μέχρι εδώ συμφωνήσαμε με τα δύο τηλέφωνα, λέω ψέματα ?
24:02ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Ναι,όχι
24:05 ΑΡΧΗΓΟΣ: Αν όμως μπορεί να φταίω και εγώ για την καθημερινότητα…
24:10 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Έ καλά σίγουρα
24:13 ΑΡΧΗΓΟΣ: και πολλές φορές είναι και άλλα πράγματα, θα μπορούσα τώρα αν και γω από την πλευρά μου να σε είχα εδώ μέσα Γενικό, θα έβλεπες το Φιλάνδρα τώρα, αλλά ποτέ δεν είναι αργά.
24:31 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Ενώ σου έχω γράψει και το μήνυμα ξέρεις σου είχα στείλει και μήνυμα το μήνυμα να το διαβάσεις αρχές όταν ανέλαβες όταν ήσουν Υπαρχηγός ακόμα, είμαι εδώ και το ξέρεις λέω ότι είμαι δίπλα σου σε ότι θές ,ότι χρειαστείς στείλε μου….

ΑΡΧΗΓΟΣ: Αν δεν είχες βάλει όνομα μπορεί να το διάβασα , αν μου το είχες ^ίλει απλώς με το νούμερο . Από κει και πέρα και γω είμαι εδώ προχώρα, φτιάχτα απλά, βγάλε τον εαυτό σου απ έξω βγάλε τους συναδέλφους απ έξω
25:15 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Μα δεν έχω ανακατέψει κανέναν.
24:18 ΑΡΧΗΓΟΣ: Δε χρειάζονται λεπτομέρειες ας το βρουν άλλοι
25:22 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Όχι παιδάκι μου είσαι καλά..
25:30 ΑΡΧΗΓΟΣ: Όσα λιγότερα γράφεις τόσο το καλύτερο ,στο πα και χθες όσα λιγότερα βάζεις τόσο το καλύτερο, φτιάξε μια απλή Πραγματογνωμοσύνη , ας σε περάσουν για κουτό, να (χειρονομία) τον κινέζο…………………………..
25:53 ΛΙΟΤΣΙΟΣ:Ίσως επικαλεστώ ότι πιθανόν
25:30 ΑΡΧΗΓΟΣ: Μην πεις στον Εισαγγελέα με κάλεσε ο καινούριος Αρχηγός.
25:56 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Θα πω ότι πιθανόν, μήπως κάνω την αίτηση ότι πιθανόν προκύπτουν ευθύνες για ανώτερους μου παρακαλώ να εξαιρεθώ, δε μπορώ με έχει γαμήσει αυτή η υπόθεση εμένα.
26:12 ΑΡΧΗΓΟΣ: Από που κρίνεις εσύ προκύπτουν ευθύνες ανωτέρων, που το ξέρεις ότι προκύπτουν ευθύνες, από πού, από πού, με τί στοιχεία.
26:17 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Όλοι είναι ανώτεροι από εμένα.
26:19 ΑΡΧΗΓΟΣ: Πού το ξέρεις ότι πες, ευθύνες για ανωτέρους
26:25 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Λέμε τώρα πως να το θέσω, αυτό που μου είπες εχθές , το σκεφτόμουνα και γώ.
26:29 ΑΡΧΗΓΟΣ Από που προκύπτουν ευθύνες για ανώτερους από που το τεκμηριώνεις εσυ ότι προκύπτουν ευθύνες για ανωτέρους, πες προκύπτουν ευθύνες νια τον ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟ μετά σε έσκισα εγώ το ξέρεις… Σε έσκισα,
26:36 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Ναι ναι…
26:39 ΑΡΧΗΓΟΣ Σε έσκισα , από που το τεκμηριώνεις έχεις κάποιο χειροπιαστό στοιχείο ? ξέρεις τι έκανα ? μου έχεις πάρει κατάθεση? Από πού θα με βγάλεις ότι προκύπτουν ευθύνες ? από που ? για πες μου ? από που προκύπτουν ευθύνες για τον πυροσβέστη?
26:58 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Δε γράφω τέτοια πράγματα, Δε γράφω τέτοια πράγματα.
27:00 ΑΡΧΗΓΟΣ: Μόλις γράψεις ευθύνες, σου είπα καιτο άλλο μόλις γράψεις ευθύνες τω ανωτέρων μου, όλοι θα μαζευτούμε και θα σε σκίσουμε.
27:12 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Μα εσύ μου το είπες, πως να το θέσω, ένα αιτιολογικό.

■1
27:20 ΑΡΧΗΓΟΣ: Ρώτα ένα δικηγόρο , πες ότι δε μπορώ να διεκπεραιώσω την υπόθεση .κλπ κλπ γιατί…. Αλλά μη γράφεις πουθενά σου λέω ότι προκύπτουν ευθύνες για ανώτερους μου. εγώ για αυτό σε κάλεσα εδώ, η Υπουργός αυτό μου είπε, κάλεσε τον μου λέει, και πες του το , μη γράφει για ευθύνες ανωτέρων και μη γράφει ότι ευθύνεται ο Δήμαρχος , η Δούρου ο καθένας , ή κάποια Υπηρεσία ,ή το Δασαρχείο,
εγώ στα είπα-
28:05 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Οκ. Θές να το φέρω να το διαβάσουμε δεν γράφω τέτοια πράγματα ,δεν έχω τέτοια προβλήματα, δεν έχω κρυφά, με ξέρεις χρόνια σε ξέρω χρόνια, σε ξέρω από Επιπυραγό, αν και κάποιες φορές στενοχωρηθήκαμε, αλλά παρόλα αυτά εγώ σε αγαπάω και το ξέρεις.
28:22 ΑΡΧΗΓΟΣ: Αν πιστεύεις ότι θα το αλλάξεις μέσα στο ΣΚ
28:25 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: θέλω να έρθω να βρεθούμε να το δεις, τι άλλο να σου πω δηλαδή.
Να βρεθούμε να το δεις.
28:28 ΑΡΧΗΓΟΣ: Να το?
28:29 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Να βρεθούμε να το δεις, να έρθω εδώ, χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα, και να το δείς.
28:33 ΑΡΧΗΓΟΣ: Αν το αλλάξεις μέσα στο ΣΚ
28:35 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Εγώ θέλω να δεις, όχι θέλω να δεις πρώτα αυτό που έχω, τίποτα άλλο, και μετά ότι κρίνεις εσύ, και νομίζεις οτιδήποτε το φτιάχνουμε.
28:44 ΑΡΧΗΓΟΣ: ‘Οπότε θες …
28:47 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Ωραία θα σε πάρω τηλέφωνο, αύριο θα είσαι εδώ εσύ?
28:48 ΑΡΧΗΓΟΣ: Ε ναι που θα πάω.
28:49ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Εντάξει, οκ
28:50 ΑΡΧΗΓΟΣ: Πάρε με μετά τις 11,12 η ώρα.
28:52 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Εντάξει, έγινε.
28:50 ΑΡΧΗΓΟΣ:Έλα στη Πανόρμου να πιούμε ένα καφέ.
28:57 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Μη μας δει κανένας, ρε γαμώτο μη μας δεί κανένας έξω και έχουμε τίποτα άλλα.
28:50 ΑΡΧΗΓΟΣ: Ωραία έλα εδώ.,.Έλα το απόγευμα εδώ θα είμαι.
29:08 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Καλά θα σε πάρω τηλέφωνο
29:10 ΑΡΧΗΓΟΣ: Μέχρι τις δέκα εδώ είμαι εγώ.

2$:03 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: δεν ξέρω αν θα προλάβω σήμερα, γιατί πρέπει να πάρω και το αμάξι. 29:22 ΑΡΧΗΓΟΣ: Εγώ έχω ένα τίτλο τώρα Αρχηγός Πυροσβεστικού Σώματος. όποιο και να είναι το αποτέλεσμα να ξέρεις ότι σε έχω στην άκρη της καρδιάς μου και θα σε στηρίξω , στήριξε και σύ. στήριξε το Σώμα τους συναδέλφους τον εαυτό σου, και Βνάλε την ουρά σου απ έξω γιατί έχεις μέλλον μην καταστρέφεις το μέλλον σου, είσαι εξελίξιμος ακόμη, όταν ήμουν στην Κόρινθο μου έλεγαν κάποιοι και Αρχηγός, γέλαγα εγώ γιατί έλεγα οστό όλη την Ελλάδα θα γίνω εγώ?
Εσύ έχεις τα προσόντα να φτάσεις στην ηγεσία του Αρχηγού μην καταστρέφεις το Μέλλον σου , με τη φύση δε τα βάζει κανένας.
30:26 ΛΙΟΤΣΙΟΣ: Μα δεν κατηγορεί κανένας γιατί δεν έσβησε η φωτιά, κατάλαβες.
30:34 ΑΡΧΗΓΟΣ: Η φωτιά στην Κινέτα θα στοιχήσει 500.000.000 η φωτιά στο Μάη θα πάει 1 ΔΙΣ από αυτά τα 100 θα μοιραστούνε τα 200 θα μοιραστούνε…Πρόσεξε πρόσεξε

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 03 Δεκ 2023 | 09:01

Θρίλερ στο Μενίδι: Νεκρός ένας άνδρας μετά από φωτιά στο αυτοκίνητό του

Ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μετά από φωτιά που ξέσπασε στο αυτοκίνητό του στο Μενίδι.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ 02 Δεκ 2023 | 11:52

Κικίλιας για εμπρηστές: Δεν θα αφήσουμε τη χώρα, τις περιουσίες και τις ζωές στα χέρια των λίγων

Παύει να υπάρχει το αίσθημα της ατιμωρησίας και θα υπάρχουν επισπεύσεις στις δίκες, τονίζει ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, αναφορικά με τις ποινές στους εμπρηστές

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ 01 Δεκ 2023 | 23:07

Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να προβλέπει πλημμύρες και δασικές πυρκαγιές

Ο Αντιπρόεδρος της Google, Γιόσι Ματίας, εξήγησε πώς τα επόμενα χρόνια τα μοντέλα πρόγνωσης θα γίνουν ισχυρότερα και θα βοηθήσουν τις χώρες να προβλέπουν τις πλημμύρες έως και 7 ημέρες νωρίτερα.

ΙΣΧΥΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 01 Δεκ 2023 | 08:39

Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στον Βύρωνα

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα επί της οδού Γεώργιου Γεννηματά, στον Βύρωνα. Η φωτιά πήρε αμέσως διαστάσεις.

ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΠΟΛΗ 01 Δεκ 2023 | 07:59

Κάηκε ολοσχερώς διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη -Στο νοσοκομείο ένας 25χρονος

Παρανάλωμα του πυρός έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής, ένα ισόγειο διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο 25χρονος ένοικος

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗΣ 01 Δεκ 2023 | 07:35

Πυρκαγιά σε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Βουλής 10, ξέσπασε λίγο πριν τις 07:00 το πρωί της Παρασκευής.

ΚΡΗΤΗ 30 Νοε 2023 | 10:46

Τραγωδία στα Χανιά: Κάηκε ζευγάρι ηλιωμένων μέσα στο σπίτι του

Τραγωδία στο Δαράτσο Χανίων, το πρωί της Πέμπτης. Απανθρακωμένο εντοπίστηκε στο φλεγόμενο σπίτι του ζευγάρι ηλικιωμένων.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 29 Νοε 2023 | 23:33
ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ 28 Νοε 2023 | 12:39

Παπάγου: Επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό σε αυτοκίνητο - Καταστράφηκε ολοσχερώς [βίντεο]

Από την έκρηξη προκλήθηκε μεγάλη φωτιά στο πολυτελές τζιπ που καταστράφηκε ολοσχερώς

ΔΕΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ 27 Νοε 2023 | 15:16

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει [βίντεο]

Το αυτοκίντο επιασε φωτιά εν κινήσει στην Πυλαία Θεσσαλονίκης

ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ ΚΛΙΜΑΚΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ 26 Νοε 2023 | 22:04

Ξέσπσε φωτιά σε διαμέρισμα στον Άγιο Δημήτριο: Αναφορές για εγκλωβισμένο άτομο - Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στο σημείο

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε διαμέρισμα στον Άγιο Δημήτριο, ενώ υπάρχουν αναφορες για εγκλωβισμένο άτομο.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ 24 Νοε 2023 | 22:37

Εύβοια: Φωτιά σε λέβητα σε σπίτι στο Βασιλικό - Επιχείρηση απεγκλωβισμού των κατοίκων

Η 5μελής οικογένεια μόλις διαπίστωσε τι συμβαίνει ειδοποίησε την Πυροσβεστική ενώ προσπάθησαν να προστατευθούν στον 1ο όροφο του κτηρίου.

ΣΤΗ ΣΙΝΔΟ 23 Νοε 2023 | 10:05

Θεσσαλονίκη: Με εγκαύματα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε οδηγός μετά τη φωτιά σε αυτοκίνητο

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 10:45 χθες το βράδυ της Τετάρτης στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.