Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή 'Αγιος Συμεών Μεσολογγίου, χωρίς, έως τώρα, να απειλεί κατοικημένη περιοχή.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξεκίνησε από παρακείμενο ΧΥΤΑ και επεκτάθηκε σε γειτονική δασική έκταση. Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, αποτελούμενες 36 πυροσβέστες με δύο πεζοπόρα τμήματα και 13 οχήματα, επιχειρούν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ από αέρος συνέδραμαν τέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη.
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Άγιος Συμεών, Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 30, 2021
Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.
Δείτε τις πρώτες εικόνες από το πύρινο μέτωπο:






Το βράδυ έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική ότι η πυρκαγιά εξακολουθεί να καίει εντός των ορίων του ΧΥΤΑ. Στις προσπάθειες κατάσβεσης συνεχίζουν να επιχειρούν 36 πυροσβέστες με δύο πεζοπόρα τμήματα και 13 οχήματα, ενώ συνδράμουν μηχανήματα έργου και υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Με φωτογραφίες από aixmi-news.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr