X

Φωτιά τώρα στο Κυριάκι Βοιωτίας

Η φωτιά ξέσπασε σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε δασική έκταση

Γράφει: TheToc team

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στο Κυριάκι Βοιωτίας, η οποία στη συνέχεια επεκτάθηκε σε δασική έκταση, προκαλώντας άμεση κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς, επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με 26 πυροσβέστες, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 4ης ΕΜΟΔΕ και εννέα οχήματα να δίνουν μάχη με τις φλόγες.

Παράλληλα, στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν και εναέρια μέσα, καθώς τρία ελικόπτερα πραγματοποιούν ρίψεις νερού, προκειμένου να ανακόψουν την εξάπλωσή της.

Στην προσπάθεια αντιμετώπισης του πύρινου μετώπου συνδράμουν επίσης υδροφόρες του Δήμου Διστόμου Βοιωτίας, ενώ οι δυνάμεις παραμένουν σε επιφυλακή μέχρι την πλήρη οριοθέτηση της πυρκαγιάς.

Διαβάστε Επίσης