Στη σύλληψη ενός 83χρονου προχώρησαν οι Αρχές, καθώς κατηγορείται ότι ασελγούσε για επτά χρόνια στην ανήλικη εγγονή του.
Ο 83χρονος φέρεται να κακοποιούσε από τα 10 της χρόνια την 17χρονη σήμερα εγγονή του.
Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι κατήγγειλαν τον ηλικιωμένο στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, την περασμένη εβδομάδα, η εγγονή του μαζί με τη μητέρα της.
Σύμφωνα με όσα είπε το κορίτσι σε αστυνομικούς, ο παππούς της τη βίαζε εδώ και χρόνια, αλλά φοβόταν να μιλήσει. Τελικά αποφάσισε να πει στη μητέρα της τι ακριβώς συνέβαινε και στη συνέχεια προχώρησαν στην καταγγελία.
Οι καταθέσεις, τόσο της 17χρονης σήμερα κοπέλας, όσο και της μητέρας της, αλλά και του θείου της για τον 83χρονο παππού της είναι σοκαριστικές και ενδεικτικές των όσων πέρασε το άτυχο κορίτσι στα χέρια του ηλικιωμένου.
Ο 83χρονος τελικά συνελήφθη στις 2 Απριλίου και σήμερα αναμένεται να αοφηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr