
Φρικτό θέαμα αντίκρισαν οι κάτοικοι στα Δουμενά Καλαβρύτων, με δεκάδες ζώα νεκρά, οικόσιατα αλλά και άγρια.
Όπως δημοσίευσε το pelop, ανήμερα των Θεοφανείων, περίοικοι και επισκέπτες που περνούσαν από το δασάκι διαπίστωσαν δεκάδες νεκρά ζώα, από φόλες, μέσα στον οικισμό.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες κάτοικων, πρόκειται για τουλάχιστον είκοσι αδέσποτα σκυλιά, τα οποία φωτογραφίες και βίντεο δείχνουν να κείτονται νεκρά στον δρόμο μαζί με άλλα ζώα.
![Φρίκη στα Καλάβρυτα: Δεκάδες ζώα εντοπίστηκαν νεκρά [εικόνες]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/a5/a52fa8af745f4de686123521b8c67d92.jpg?v=1&maxwidth=650&)
Καταγγελίες αναφέρουν ότι δεκάδες ζώα, αδέσποτα και δεσποζόμενα, οικόσιτα και άγρια (σκυλιά, τσακάλια, πάπιες) έχουν βρει την ίδια τραγική μοίρα μέσα σε 1,5 μήνα.

Εχει γίνει καταγγελία από κατοίκους στο Αστυνομικό Τμήμα, το οποίο ερευνά την υπόθεση με στόχο να βρει ποιοι προχώρησαν σε αυτή την πράξη. Επίσης, αρκετοί κάτοικοι είναι αυτοί, οι οποίοι μέσω social media ζητούν από όποιον γνωρίζει να δώσει πληροφορίες στην Αστυνομία προκειμένου να σταματήσει αυτή η πρωτοφανής κτηνωδία.
Για το θέμα η "Πελοπόννησος" επικοινώνησε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για τα αδέσποτα ζώα, Ζήση Ζησιμόπουλο, ο οποίος δήλωσε: "Δεν έχω ενημέρωση γι’ αυτό που συνέβη στα Δουμενά Καλαβρύτων, όμως δεν χωρά καμία συζήτηση ότι είναι κατακριτέα μια τέτοια πράξη. Από εκεί και πέρα, γνωρίζουμε ότι υπάρχει πρόβλημα στα Καλάβρυτα και θα συντονίσουμε τις ενέργειές μας, ώστε να κατασκευαστεί καταφύγιο για αδέσποτα ζώα".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr