Χειροπέδες φόρεσαν το μεσημέρι της Πέμπτης (6/6), σε έναν Νορβηγό στη Ρόδο, αστυνομικοί του νησιού, καθώς είχε κολλήσει μια άθλια και φρικτή αγγελία έξω από Λύκειο, αναζητώντας... παρέα έναντι 15 ευρώ! Είχε βάλει μάλιστα και τη φωτογραφία του.
Σύμφωνα με την Ροδιακή, γονείς που εντόπισαν την αγγελία, ενημέρωσαν αμέσως την υποδιεύθυνση ασφάλειας Ρόδου, στελέχη της οποίας κλιμάκωσαν ελέγχους για τη σύλληψή του. Ο εντοπισμός του έγινε σήμερα το μεσημέρι, μετά από συντονισμένες έρευνες σε όλη την πόλη.
Πρόκειται για έναν Νορβηγό που ζει στο νησί και σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για προσέκλυση ανηλίκων με σκοπό τις γενετήσιες πράξεις.
Αύριο αναμένται να προσαχθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου για να ακολουθηθεί σε βάρος του η προβλεπόμενη από τις διατάξεις διαδικασία.
Να σημειωθεί ότι η αγγελία προκάλεσε έντονη ανησυχία στους γονείς του σχολείου, καθώς κυκλοφόρησε τις προηγούμενες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σχετικό μήνυμα που εφιστούσε την προσοχή τους.
Στην "αγγελία" που ανήρτησε μπροστά από Λύκειο της Ρόδου, ο αλλοδαπός έγραφε: "Αναζητώ αδύνατη, κοντή μαθήτρια για να μου κάνει παρέα σε περίπατο για δύο ώρες. -Να φορά μπικίνι και σορτσάκι -Μη καπνίστρια. 15 ευρώ. Συνάντησέ με μπροστά από την Ταβέρνα ... Πέμπτη στις 13:00"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr