X

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Ένας άνδρας μαχαίρωσε μια 19χρονη κοπέλα στη μέση του δρόμου

Ο άνδρας τραυμάτισε στα πόδια με μαχαίρι την 19χρονη κοπέλα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. "Χτενίζει" την περιοχή η Αστυνομία.

Γράφει: TheToc team

Σοβαρό επεισόδιο συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου (30/9) στη δυτική Θεσσαλονίκη, με έναν άντρα να επιτίθεται με μαχαίρι σε μία 19χρονη κοπέλα στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με το Thestival, στις 17:40 το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε τηλεφώνημα για επεισόδιο στην περιοχή των Συκεών. Εκεί όπου ένας άνδρας τραυμάτισε στα πόδια με μαχαίρι μια 19χρονη κοπέλα -επί της οδού Παπαδοπούλου- και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Διαβάστε Επίσης

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες πήραν καταθέσεις μαρτύρων για τα χαρακτηριστικά του δράστη και "χτενίζουν" τη γύρω περιοχή για τον εντοπισμό του.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την 19χρονη τραυματία και τη μετέφερε στο νοσοκομείο "Ιπποκράτειο".

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δράστης και θύμα γνωρίζονται.

Διαβάστε Επίσης