X

Φρίκη στην Ξάνθη: Πατέρας βίαζε την 28χρονη κόρη του για πέντε χρόνια

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ξάνθης, μετά την σύλληψη ενός 62χρονος καθώς κατηγορείται για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της 28χρονης σήμερα κόρης του.

Γράφει: TheToc team

Μια νέα φρικιαστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας με θύμα μια 28χρονη σήμερα από την Ξάνθη και θύτη τον ίδιο της τον πατέρα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο χωριό Πάχνη του Δήμου Μύκης συνελήφθη την Τρίτη 25 Ιανουαρίου ένας άνδρας 62 ετών με την κατηγορία του βιασμού της 28χρονης κόρης του κατ’ εξακολούθηση και για χρονικό διάστημα πέντε ετών.

Σύμφωνα με τη fonitisxanthis.gr, η υπόθεση έφθασε στα χέρια του Α.Τ. Εχίνου, έπειτα από καταγγελία και ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Εχίνου το οποίο διενεργεί και την προανάκριση.

Στην υπόθεση εξαρχής συνέδραμαν και αστυνομικοί του Α.Τ. Μύκης με τον 62χρονο να κρατείται στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης και θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Διαβάστε Επίσης