Follow us

Φρίκη στο Πέραμα: Ποινική δίωξη και στη μητέρα της 6χρονης για συνέργεια στον βιασμό της μικρής

Ανατριχίλα προκαλεί η εξέλιξη της υπόθεσης βιασμού της 6χρονης στο Πέραμα, αφού πέρα από τον Ιρακινό φίλο, ασκήθηκε δίωξη για συνέργεια και στη μητέρα του παιδιού

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ΒΙΑΣΜΟΣ

Ανατριχιαστική τροπή μοιάζει να λαμβάνει η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης εναντίον 6χρονης στο Πέραμα, μιας και πέρα από τον Ιρακινό κατηγορούμενο που έχει ήδη συλληφθεί, ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια σε βιασμό ανηλίκου και στη μητέρα του μικρού κοριτσιού.

Ωστόσο, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η μητέρα αρνήθηκε πως είναι εν γνώσει της η διώξη, μιας και δεν έχει λάβει σχετικό έγγραφο από τη Δικαιοσύνη.

Διαβάστε Επίσης

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ήταν η μητέρα του 6χρονου κοριτσιού εκείνη που υπέβαλε την καταγγελία στις αστυνομικές αρχές για σεξουαλική κακοποίηση της κόρης της από τον Ιρακινό φίλο της, κάτι που, τελικά, οδήγησε στη σύλληψη του 43χρονου.

Όπως αναφέρει το dikastiko.gr, η 26χρονη μητέρα του ανήλικου κοριτσιού διώκεται και εκείνη με τη σειρά της για συνέργεια σε βιασμό ανηλίκου και σε γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 43χρονος ο οποίος εργαζόταν σε πλυντήριο αυτοκινήτου και φέρεται να γνωρίζεται με την μητέρα του κοριτσιού τα τελευταία 5 χρόνια, έχει συλληφθεί. Οδηγήθηκε την Πέμπτη 30 Μαρτίου στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά που του απήγγειλε κατηγορίες για βιασμό ανήλικου κατ' εξακολούθηση, γεννετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του, κατάχρηση ανήλικου που δεν έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του από πρόσωπο που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οικείους του και που του εμπιστεύθηκαν να φυλάσσει έστω και προσωρινά τον ανήλικο.

O 43χρονος Ιρακινός ζήτησε και πήρε προθεσμία για τη ερχομένη Δευτέρα όπου και θα απολογηθεί στον ανακριτή του πρωτοδικείου Πειραιά.

"Είδα την 6χρονη κόρη μου ξαπλωμένη και τον φίλο μου να τη χαϊδεύει"

"Πήγα στην αποθήκη και είδα την κόρη μου ξαπλωμένη και εκείνον να την χαϊδεύει. Ήταν χάιδεμα ακατάλληλο για παιδί, ήταν σεξουαλική παρενόχληση", λέει η μητέρα της 6χρ0νης στο Πέραμα για τον Ιρακινό φίλο της που έχει συλληφθεί με την κατηγορία της ασέλγειας στο ανήλικο παιδί της.

"Τον γνωρίζω πέντε χρόνια. Κάναμε πολύ "κολλητή” παρέα. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη, δεν μου είχε δώσει ποτέ δικαιώματα", αναφέρει.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" μίλησε το πρωί της Παρασκευής 31 Μαρτίου η μητέρα της 6χρονης, που όπως καταγγέλθηκε έπεσε θύμα ασέλγειας από 43χρονο, φίλο της μητέρας του παιδιού, μέσα σε αποθήκη επιχείρησης, στο Πέραμα.

Σχετικά με το περιστατικό, περιέγραψε ότι "εκείνες τις ημέρες είχα την κορούλα μου με πυρετό. Γυρνώντας από το ΙΚΑ, η κόρη μου μου είπε να σταματήσουμε στο μαγαζί του, μιας και το σπίτι μας είναι κοντά. Του ζήτησα κάποια στιγμή ένα θερμόμετρο για να δω αν έχει πυρετό το παιδί και να φύγουμε για το σπίτι. Στον 43χρονο είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Μου είπε "εντάξει, παιδί μου, θα βάλω εγώ θερμόμετρο στο παιδί” και το πήρε μαζί του στην αποθήκη".

Συμπλήρωσε πως "μιλούσα στο τηλέφωνο με μια εξαδέλφη μου. Χρονομέτρησα ακριβώς δύο λεπτά. Πήγα στην αποθήκη και είδα την κόρη μου ξαπλωμένη και εκείνον να την χαϊδεύει. Ήταν χάιδεμα ακατάλληλο για παιδί, ήταν σεξουαλική παρενόχληση".

"Ταράχτηκα, γιατί είδα μέσα στο συρτάρι του γραφείου του ένα όπλο. Κοπάνησα το πόδι μου με δύναμη και μπήκα μέσα. Μίλησα στην κόρη μου και δεν απαντούσε. Αυτός σήκωσε τα χέρια ψηλά και μου είπε "το θερμόμετρο ψάχνω, τι έπαθες;”. Του είπα ότι "το παιδί μου ψήνεται στον πυρετό και πρέπει να το πάρω και να φύγουμε” ως δικαιολογία για να μπορέσουμε να φύγουμε", σημείωσε η μητέρα της 6χρονης.

Διαβάστε Επίσης

Συνέχισε αναφέροντας ότι δεν έκανε αμέσως καταγγελία, εξηγώντας ότι "Περίμενα με την μητέρα μου, για να σχολάσει ο πατριός μου από την δουλειά, για να πάμε να τον καταγγείλω. Το παιδί ήταν ταραγμένο και μου έλεγε "μαμά, με έπιανε σε σημεία που δεν έπρεπε”".

Κληθείσα να σχολιάσει αναφορές πως έχει ασκηθεί δίωξη και σε βάρος της για συνέργεια, είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο, δεν έχει λάβει σχετικό έγγραφο από την Δικαιοσύνη και πως διάβασε σχετική αναφορά στο διαδίκτυο, τονίζοντας πως "Σας ορκίζομαι ότι ποτέ δεν μου είχε δώσει δικαιώματα, αλλιώς δεν θα το πήγαινα το παιδί. Είμαι μια μητέρα που μεγαλώνω το παιδί μόνη μου και το έχω πάντα μαζί μου".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ «ΓΙΩΡΓΗ ΒΑΡΛΑΜΟΥ» 31 Μαϊ 2023 | 21:55

Δημήτρης Κουτσούμπας: Το πρωί αποτρέψαμε 10 πλειστηριασμούς - Είναι μια πολύ παραγωγική μέρα

Ο πολιτισμός είναι στοιχείο όλης της εργατικής λαϊκής πάλης, τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας:

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ 31 Μαϊ 2023 | 14:49

"Ελεος, φτάνει, να μην υπάρξει άλλο μεροκάματο του τρόμου": Συγκινεί η σύζυγος του 47χρονου εργάτη που σκοτώθηκε στο Πέραμα

Ο 47χρονος εργάτης έχασε τη ζωή του και άλλοι δύο τραυματίστηκαν σοβαρά όταν έλικας έπεσε πάνω τους στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος.

ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ, ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ 30 Μαϊ 2023 | 13:07

Εργατικό δυστύχημα στο Πέραμα: Ελεύθεροι οι τέσσερις συλληφθέντες

Οι τέσσερις συλληφθέντες για το εργατικό δυστύχημα αφέθηκαν ελεύθεροι και θα οριστεί δικάσιμος

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ 42ΧΡΟΝΗΣ 30 Μαϊ 2023 | 11:13

Θεσσαλονίκη: 38χρονος συνελήφθη για βιασμό της πρώην συντρόφου του

Για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της πρώην συντρόφου του συνελήφθη 38χρονος, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 30 Μαϊ 2023 | 08:58

Απεργία εργαζομένων στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος μετά την τραγωδία - Ζητούν μέτρα ασφαλείας

Με 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος ζητούν μέτρα ασφαλείας και περισσότερους ελέγχους μετά την τραγωδία με τον έναν νεκρό.

ΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 30 Μαϊ 2023 | 07:54

Πέραμα: Τέσσερις συλλήψεις για το εργατικό δυστύχημα με έναν νεκρό και δύο τραυματίες

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, προχώρησε η Λιμενική Αρχή Περάματος, μετά το εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ STAR 29 Μαϊ 2023 | 22:53

Κολωνός: Οκτώ νέα εντάλματα για τον βιασμό της 12χρονης- "Υπάρχει καθυστέρηση, έχει δώσει όλα τα στοιχεία το παιδί"

Δύο Έλληνες και έξι αλλοδαποί βρίσκονται στο "μικροσκόπιο" των Αρχών για τους βιασμούς του ανήλικου κοριτσιού.

ΣΤΗ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ 29 Μαϊ 2023 | 20:11

Εργατικό δυστύχημα στο Πέραμα: Διερευνώνται τα αίτια και οι συνθήκες λέει η Επιθεώρηση Εργασίας

Ένας 47χρονος, χειριστής γερανοφόρου οχήματος, έχασε τη ζωή του στο Πέραμα και άλλοι δύο εργάτες τραυματίστηκαν.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 29 Μαϊ 2023 | 14:59

Τραγωδία στο Πέραμα: Ενας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες - Πώς έπεσε ο έλικας πάνω τους

Συγκεκριμένα, 3 εργαζόμενοι έχουν τραυματιστεί σοβαρά με τον έναν εξ αυτών, 47 ετών χειριστής γερανού, να μεταφέρεται χωρίς τις αισθήσεις του στο Τζάνειο.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΥΠΟΠΤΟΙ 29 Μαϊ 2023 | 14:36

50 χρόνια μετά: Εξιχνιάστηκε το πιο σκληρό cold case του Καναδά- Βρήκαν τον δράστη βιασμού και δολοφονίας 16χρονης

Λύτρωση για την οικογένεια 16χρονης που βιάστηκε και δολοφονήθηκε στο Κεμπέκ πριν σχεδόν μισό αιώνα - Ταυτοποιήθηκε ο δράστης

ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ 27 Μαϊ 2023 | 15:10

Θεσσαλονίκη: 34χρονος κατηγορείται για βιασμό 24χρονης που γνώρισε στα social media

Δικογραφία για βιασμό σχημάτισαν οι αστυνομικοί του τμήματος ασφάλειας Θερμαϊκού, σε βάρος 34χρονου αλλοδαπού.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ 24 Μαϊ 2023 | 18:11

Αλέξης Γεωργούλης - ΕΚ: Στις 30 Μαΐου η ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας του

Σε βάρος του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη έχει γίνει καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό

Ο 35ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 24 Μαϊ 2023 | 07:51

Σαρωνίδα: 35χρονος βίαζε 15χρονη και μετά μοίραζε γυμνές φωτογραφίες της - Για να την εκδικηθεί που τον χώρισε

Έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και όταν προσπάθησε να χωρίσει, είδε τον βιαστή της να τη διαπομπεύει μοιράζοντας σε φίλο του τις γυμνές της φωτογραφίες.