«Φρούριο» η Αθήνα για τον πρόεδρο του Ισραήλ-κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω της επίσκεψης του ισραηλινού προέδρου Ρέουβεν Ρίβλιν στη χώρα μας.

frourio-i-athina-gia-ton-proedro-tou-israil-kukloforiakes-ruthmiseis
SHARE THIS
0
SHARES

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω της επίσκεψης του ισραηλινού προέδρου Ρέουβεν Ρίβλιν στη χώρα μας.  

'Εκτακτες έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιούνται, από σήμερα, σύμφωνα με την αστυνομία, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου στο κέντρο της Αθήνας και στην ευρύτερη περιοχή της πόλης, λόγω της επίσκεψης του προέδρου του Ισραήλ Ρούβεν Ρίβλιν.

 Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιούνται σταδιακά, ενώ θα ισχύσουν έως και το απόγευμα της Τετάρτης (31 Ιανουαρίου), σύμφωνα πάντα με την αστυνομία.

 Σημειώνεται ακόμη, ότι από τη Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και λαμβάνονται μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Σε κλοιό ασφαλείας βρίσκεται το Προεδρικό Μέγαρο αλλά και το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», όπου διαμένει ο κ. Ρίβλιν, στην πλατεία Συντάγματος, με πολλές αστυνομικές δυνάμεις να βρίσκονται ήδη στο σημείο.

Οχήματα που είναι παρκαρισμένα σε  σημεία του κέντρου της Αθήνας απομακρύνονται από τους γερανούς της Τροχαίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook