X

«Φυλάκισε» και ξυλοκόπησε την πρώην σύντροφό του

Την οδήγησε στο σπίτι του, όπου για αρκετές ώρες την κράτησε παράνομα. Τις προκάλεσε σωματικές βλάβες και της άρπαξε το χρυσό σταυρό από το λαιμό.

Γράφει: TheToc team

Το περιστατικό καταγράφηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κατερίνη.

Ένας 36χρονος περίμενε τη 19χρονη πρώην σύντροφο του σε σημείο της πόλης, όπου γνώριζε, ότι συνήθιζε να περνά. Όταν η νεαρή κοπέλα εμφανίστηκε, ο 36χρονος επιτέθηκε εναντίον της και με τη βία την έβαλε στο αυτοκίνητό του.

Την οδήγησε στο σπίτι του, όπου για αρκετές ώρες την κράτησε παράνομα. Αυτό το χρονικό διάστημα σύμφωνα με την καταγγελία, της προκάλεσε σωματικές βλάβες στο κεφάλι, ενώ της άρπαξε και έναν χρυσό σταυρό που φορούσε στο λαιμό της.

Όταν η 19χρονη κατάφερε να ξεφύγει απευθύνθηκε στις αστυνομικές αρχές και λίγες ώρες αργότερα οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του φερόμενου δράστη.