Φωτιά σε ξενοδοχείο στη Συγγρού: Θρίλερ με τα δύο μπιτόνια

Θρίλερ με τα αίτια της πυρκαγιάς στο ξενοδοχείο στη λεωφόρο Συγγρού, καθώς έχει εντοπιστεί το δωμάτιο από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά αλλά και δύο μπιτόνια πετρέλαιο.

fwtia-se-ksenodoxeio-sti-suggrou-thriler-me-ta-duo-mpitonia
SHARE THIS
0
SHARES

Θρίλερ με τα αίτια της πυρκαγιάς στο ξενοδοχείο στη λεωφόρο Συγγρού, καθώς έχει εντοπισθεί το δωμάτιο από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά αλλά και δύο μπιτόνια πετρέλαιο.

Παράλληλα, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μία από τις γυναίκες που έχουν μεταφερθεί στο Αττικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, τα στοιχεία που έχουν εντοπιστεί οδηγούν στον εμπρησμό τόσο στον 2ο όροφο του ξενοδοχείου, όσο και στον 1ο απ' όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά.

Ειδικότερα, στον διάδρομο του 2ου ορόφου, μπροστά στα δωμάτια 201 και 202, βρέθηκαν άθικτα δύο πλαστικά μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό, ενώ ένα ίδιο μπιτόνι βρέθηκε και στον πρώτο όροφο.

Σημειώνεται ότι, όπως προέκυψε από την αυτοψία στο χώρο, η φωτιά ξεκίνησε από τον διάδρομο του πρώτου ορόφου, πιθανότατα έξω από δωμάτιο, το οποίο έχει υποστεί ζημιές, όπως και ο διπλανός χώρος.

Τα ευρήματα οδηγούν τους ανακριτικούς υπαλλήλους στην υπόνοια ότι κάποιος είχε σκοπό να βάλει φωτιά σε πολλά σημεία, προκειμένου να επεκταθεί ταχύτερα στο κτήριο, αλλά για άγνωστο λόγο δεν ολοκλήρωσε την πράξη του.

 

Φωτό: Ευρωκίνηση 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook