Φωτιές σε εξέλιξη σε Ραφήνα και Βαρνάβα-Κλειστή η Λ. Μαραθώνος

Φωτιές σε Ραφήνα και Βαρνάβα

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά στον Βαρνάβα Αττικής ενώ δεν κινδυνεύουν κατοικίες στην δεύτερη φωτιά που έχει ξεσπάσει στη Ραφήνα.

Στη Ραφήνα η φωτιά ξεκίνησε στη συμβολή της λεωφόρου Μαραθώνος με την οδό Ροδοδάφνης και δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικημένη περιοχή, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Στο σημείο έσπευσε και ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, προκειμένου να συντονίσει όλες τις δυνάμεις που επιχειρούν.

.Ειδικότερα, αυτή την ώρα επιχειρούν στην περιοχή 62 πυροσβέστες με 48 οχήματα, μηχανοκίνητο ειδικό τμήμα της Πυροσβεστικής, 4 ομάδες πεζοπόρων, 4 ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη.

Σημειώνεται, επίσης, ότι η Τροχαία κάνει εκτροπή της κυκλοφορίας σε σημεία της λεωφόρου Μαραθώνος.

Φωτιά στον Βαρνάβα 

Στον Βαρνάβα Αττικής στη θέση Κοκορετσιζα μετά από συντονισμένη δράση της Πυροσβεστικής η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει νωρίτερα έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Στο σημείο επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, το μηχανοκίνητο ειδικό τμήμα της Πυροσβεστικής και δύο ομάδες πεζοπόρων. Επτόπου βρίσκεται και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκλημάτων Εμπρησμού, που διερευνά τα αίτια της φωτιάς.

Επί τόπου βρέθηκαν 40 πυροσβέστες 20 οχήματα 2 πεζοπόρα 1 ελικόπτερο και 1 αεροπλάνο

Φωτιές σε εξέλιξη σε Ραφήνα και Βαρνάβα-Κλειστή η Λ. Μαραθώνος
 

ΦΩΤΟ EUROKINISSI