X

Γ. Αγγελοπούλου για τα 16 χρόνια από τους Ολυμπιακούς της Αθήνας: "Η Ελλάδα συνεχίζει περήφανα και με τη σημαία πάντα ψηλά"

Το μήνυμα της Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη για τη συμπλήρωση 16 χρόνων από τους Ολυμπιακούς της Αθήνας

Γράφει: TheToc team

Το δικό της μήνυμα με αφορμή τη συμπλήρωση 16 χρόνων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, έστειλε η Γιάννα Αγγελπούλου-Δασκαλάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Το καράβι της Ελλάδας συνεχίζει την πορεία του. Περήφανα και με τη σημαία πάντα ψηλά", τονίζει η πρόεδρος της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" σε ανάρτησή της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Η κ. Αγγελοπούλου, που υπήρξε η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, αναφέρει χαρακτηριστικά: "13 Αυγούστου 2004. Η Ελλάδα λάμπει σε όλο τον κόσμο. Οι Έλληνες γράψαμε ένα πανέμορφο κεφάλαιο στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων. Το "καράβι" της Ελλάδας συνεχίζει την πορεία του. Περήφανα και με τη σημαία πάντα ψηλά. GA".

Δείτε και εσεις την ανάρτηση της κ. Δασκαλάκη.