Για εν ψυχρώ δολοφονία κάνει λόγο η ιδιοκτήτρια του σκύλου που τραυματίστηκε θανάσιμα σήμερα στο Γαλάτσι από αστυνομικό, προαναγγέλλοντας προσφυγή στη δικαιοσύνη και υποβολή μήνυσης.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί μία γυναίκα κατήγγειλε στις Αρχές πως δύο σκύλοι βρίσκονταν σε ταράτσα πολυκατοικίας. Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν την ταράτσα με τους σκύλους και προχώρησαν στην επιβολή προστίμου, όπως ορίζει ο νόμος. Τότε όμως ξεκίνησε μια διένεξη μεταξύ της ιδιοκτήτριας των σκύλων και της γυναίκας που έκανε την καταγγελία.
Στην προσπάθεια των αστυνομικών να αποκλιμακώσουν το επεισόδιο, ένα από τα σκυλιά φέρεται να επιτέθηκε και να δάγκωσε στο δεξί πόδι αστυνομικό, ο οποίος πυροβόλησε το ζώο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
"Ο Ody (Odysseus) δεν θα είναι ποτέ ξανά μαζί μας....πυροβολήθηκε σήμερα το πρωί γύρω στις 11πμ από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ...θα βγουν όλα στο φως της δημοσιότητας κι υπεύθυνος γι'αυτό την εν ψυχρώ δολοφονία θα πληρώσει. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο Α.Τ Κυψέλης για να υποβάλλουμε μήνυση!! Σας παίρνουμε τηλέφωνο για να έρθετε να βοηθήσετε όταν κινδυνεύουμε σε ενδοοικογενειακή βία, όταν μας κλέβουν όταν μας απειλούν και δεν έρχεστε κι ήρθατε τώρα τρέχοντας για γείτονες που δεν πληρώνουν τα κοινόχρηστα και το αποτέλεσμα φόνος!! Χωρίς λόγο τράβηξες όπλο και πυροβόλησε ένα σκυλί που σου κουνάτε φιλικά την ουρά!! Αν αυτή είναι η ελληνική αστυνομία... ντροπή σας!! Τόσο απλά!" έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η ιδιοκτήτρια του κατοικιδίου.
Λίγο αργότερα επανήλθε με δεύτερη ανάρτηση στην οποία κατήγγειλε ότι ενώ βρισκόταν στο αστυνομικό τμήμα για την υποβολή μήνυσης, κανένας δεν της έπαιρνε κατάθεση.
"Είμαστε στο Α.Τ Κυψέλης δεν μπορω να καταλάβω τι συμβαίνει και δε μας παίρνουν κατάθεση θέλουμε να υποβάλλουμε μήνυση σε αυτόν που αφαίρεσε τη ζωή του Ody μας και μας λένε έχουν ενημερώσει εισαγγελέα και περιμένουν να αποφανθεί!! Πώς να αποφανθεί?? Δεν έχουμε δώσει κατάθεση...κάτι??. Κάτι μου βρωμάει...." σημείωσε.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας
Πρωινές ώρες σήμερα, έγινε καταγγελία στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης, σχετικά με τη διατήρηση και παραμονή δύο δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς (σκύλων) σε ταράτσα πολυκατοικίας στο Γαλάτσι.
Κατά την προσέλευση των αστυνομικών στο σημείο προς διερεύνηση των καταγγελλομένων, έλαβε χώρα φραστικό επεισόδιο μεταξύ του ιδιοκτήτη των σκύλων και της καταγγέλλουσας.
Στην προσπάθεια των αστυνομικών να αποκλιμακώσουν το περιστατικό, ένα από τα σκυλιά επιτέθηκε και δάγκωσε στο δεξί πόδι αστυνομικό, ο οποίος αμυνόμενος πυροβόλησε το σκύλο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό.
Ο αστυνομικός διακομίστηκε σε νοσοκομείο, ενώ οι εμπλεκόμενοι προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, που διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.
Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διατάχθηκε η διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr