Γ.Γ. Αστυνομικών: Κάποιοι στα Εξάρχεια δε θέλουν νόμο και τάξη

Για κάποιους στα Εξάρχεια που δεν επιθυμούν να υπάρχει νόμος και τάξη στην περιοχή, κάνει λόγο ο γγ της Ένωσης Αστυνομικών Αθήνας, Νίκος Ρήγας.

gg-astunomikwn-kapoioi-sta-eksarxeia-de-theloun-nomo-kai-taksi
SHARE THIS
0
SHARES

Για κάποιους στα Εξάρχεια που δεν επιθυμούν να υπάρχει νόμος και τάξη στην περιοχή, κάνει λόγο ο γγ της Ένωσης Αστυνομικών Αθήνας, Νίκος Ρήγας.

Ο κ. Ρήγας μίλησε στην ΕΡΤ με αφορμή τον τραυματισμό αστυνομικού το απόγευμα της Κυριακής, από επίθεση ομάδας αγνώστων.

Το περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια καταδίωξης μιας μηχανής που είχε κριθεί ύποπτη.

«Ευτυχώς ο συνάδελφος τραυματίστηκε ελαφρά και δεν είχαμε κάτι χειρότερο. Προφανώς, κάποιοι σε αυτό το χώρο που ονομάζεται Εξάρχεια, δεν επιθυμούν να υπάρχει νόμος, τάξη. Μέσα στην πλατεία, ακριβώς στην καρδιά των Εξαρχείων, οι συνάδελφοί μου δεν έχουν περιπολίες και φροντίζουν να μην περνούν. Ούτε πεζές περιπολίες υπάρχουν εκεί ούτε και σχέδιο για μόνιμη παρουσία αστυνομικής δύναμης μέσα στην πλατεία των Εξαρχείων», δήλωσε ο κ. Ρήγας.

«Είμαστε η μοναδική εργασιακή ομάδα που εν καιρώ ειρήνης έχουμε τόσους πολλούς τραυματίες και θύματα. Για άλλη μία φορά, είδαμε χθες μία επίθεση εναντίον εργαζόμενων αστυνομικών που απλά προσπάθησαν να κάνουν τη δουλειά τους. Το ό,τι η συγκεκριμένη περιοχή, το συγκεκριμένο σημείο είναι άντρο ανομίας και κάποιοι προσπαθούν να βρουν εκεί προστασία, είναι γνωστό. Ούτε περιπολία μπορεί να γίνει μέσα στα Εξάρχεια, ούτε να ελεγχθούν κάποια άτομα», πρόσθεσε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook