Γιάφκα στο Κουκάκι: Πώς η Αστυνομία "ιχνηλάτησε" τα τρία κρούσματα τρομοκρατίας - Η λίστα με τα χτυπήματα της Ο.Λ.Α.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο διασύνδεσης-συμμετοχής των συλληφθέντων της γιάφκας τα 7 τελευταία χρόνια.

Η "άσκαστη" βόμβα στο υπουργείο Εργασίας στις 12 Δεκεμβρίου 2016, το μαύρο OPEL CORSA, που χρησιμοποιήθηκε στην βομβιστική επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και την εφημερίδα Καθημερινή στις 17 Δεκεμβρίου 2018, το οποίο έκαψαν οι βομβιστές… 180 μέτρα μακριά από το σπίτι των χθεσινών συλληφθέντων (δύο άνδρες και μία γυναίκα), είναι μερικά από τα σημαντικά ευρήματα επιθέσεων της "Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών", τα οποία εξετάζουν τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, επιχειρώντας να τους συνδέσουν με την δράση και τις ενέργειες της τρομοκρατικής οργάνωσης.

"Εξετάζεται το ενδεχόμενο διασύνδεσης-συμμετοχής των συλληφθέντων σε σοβαρές τρομοκρατικές ενέργειες και ιδίως σε επιθέσεις με όπλα και εκρηκτικούς μηχανισμούς στην Αττική, τα τελευταία 7 χρόνια. Επιπλέον, εξετάζεται το ενδεχόμενο συμμετοχής τους σε αξιόποινες πράξεις του κοινού Ποινικού Δικαίου ανά την επικράτεια" γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Γιάφκα στο Κουκάκι: Πώς η Αστυνομία "ιχνηλάτησε" τα τρία κρούσματα τρομοκρατίας - Η λίστα με τα χτυπήματα της Ο.Λ.Α.

Η επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας εξελίχθηκε από το βράδυ της Τετάρτης, προβαίνοντας αρχικά στη σύλληψη του 42χρονου, ο οποίος είχε κατηγορηθεί μαζί με τον καταζητούμενο Βασίλη Παλαιοκώστα για την απαγωγή του βιομήχανου Γιώργου Μυλωνά το 2008. Ήταν ο ενοικιαστής της αποθήκης στην οδό Αναστασίου Ζίννη στο Κουκάκι, όπου βρέθηκαν εκρηκτικά, πυροκροτητές και σφαίρες καλάσνικοφ, παρουσιαζόμενος ως ιδιοκτήτης εκδοτικού οίκου στη Θεσσαλονίκη, όπου χρειαζόταν τον χώρο για την αποθήκευση… βιβλίων. Με πραγματική ή εικονική αιτία το πρόβλημα υδραυλικών στο συγκεκριμένο οίκημα, αυτή φαίνεται να ήταν η αφορμή προκειμένου ο 42χρονος να βρεθεί στον συγκεκριμένο χώρο. Είχε πάει εκεί με χλωρίνες και σφουγγαρίστρες στα χέρια, ενδεχομένως για να αδειάσει τη "γιάφκα", όπως εκτιμούν τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, τα οποία τον παρακολουθούσαν εντονότερα τον τελευταίο χρόνο. Μετά την σύλληψή του, ακολούθησαν αυτές του 38χρονου και της 36χρονης φίλης του, στο διαμέρισμά τους στην οδό Αγνάντων στα Πετράλωνα, όπου στο εσωτερικό του βρέθηκαν μεταξύ άλλων και δύο πιστόλια. Σημειώνεται ότι αντίστοιχες έρευνες έγιναν στο σπίτι του 42χρονου στη Ν. Ιωνία αλλά και σε ένα καφέ-βιβλιοπωλείο στην Κυψέλη, το οποίο φαίνεται να συνδιαχειριζόταν με άτομο που στο παρελθόν είχε εμπλοκή σε θανατηφόρα ένοπλη ληστεία σε νησί των Κυκλάδων, κατηγορία για την οποία αθωώθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DNA, αποτυπώματα, πρωτότυπες προκηρύξεις

Στο Υπουργείο Εργασίας στις 12 Δεκεμβρίου 2016, οι βομβιστές "κλείδωσαν" με λουκέτο μοτοσυκλέτας, το σακίδιο με τον εκρηκτικό μηχανισμό στα κάγκελα έξω από το υπουργείο στην οδό Σταδίου, με την βόμβα να μην εκρήγνυται εξαιτίας αστοχίας υλικών που κατέστησαν προβληματική την συνδεσμολογία. Παρόμοιο ήταν το "κλείδωμα" και στην βόμβα που είχε τοποθετηθεί στον ΣΚΑΙ, στις προστατευτικές μπάρες του δρόμου.

Στο υπουργείο Εργασίας για περισσότερες από 2,5 ώρες τα στελέχη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, αφού προέβησαν σε τουλάχιστον τρεις ελεγχόμενες εκρήξεις-διασπάσεις, κράτησαν αλώβητα τα περισσότερα κομμάτια της βόμβας. Το ειδικό ρομπότ άνοιξε "χειρουργικά" το σακίδιο και τον πλαστικό φορέα της βόμβας, που περιείχε εκτός της συνδεσμολογίας, άνω των 5 κιλών εκρηκτικής ύλης προσμίξεων Από αυτή φαίνεται να υπάρχει "ορφανό" DNA και δακτυλικά αποτυπώματα, τα οποία μετά τις τελευταίες εξελίξεις να συγκριθούν με αυτά των τριών συλληφθέντων. Στο χημείο θα γίνει ανάλυση της εκρηκτική ύλης εκείνης της βόμβας προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι ίδιας σύστασης με αυτή που βρέθηκε στο Κουκάκι.

Γιάφκα Κουκάκι

Την ίδια ώρα τα στελέχη του αντιτρομοκρατικού επιτελείου αναζητούν ανάμεσα στα ευρήματα από τις κατ’ οίκων έρευνες, "θαμμένα" πρωτότυπα των προκηρύξεων από τις 8 ενέργειες της ΟΛΑ και κυρίως αυτής που αφορούσε την βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΙ και την Καθημερινή. Παρόμοια είναι η αναζήτηση στοιχείων στους πολλούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, tablet, φορητές μονάδες αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων, όπου και σε αυτές γίνεται ανάσυρση δεδομένων που θα μπορούσαν να συνδέονται με τρομοκρατικές επιθέσεις αλλά και ένοπλες ληστείες χρηματοδότησης.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν "κλειδιά" που ενδεχομένως ανοίγουν και άλλες γιάφκες, καθώς αναζητούν τα δύο πολεμικά καλάσνικοφ-"ταυτότητα" της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών, τα οποία έχει χρησιμοποιήσει σε τέσσερις επιθέσεις της.

Από κινητά τηλέφωνα και κάρτες SIM που έχουν εντοπιστεί θα αναζητηθούν επικοινωνίες με πιθανούς ασύλληπτους συνεργούς, ενώ ερευνάται και η γυναικεία "παρουσία", καθώς σε δύο επιθέσεις της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών, στα γραφεία της Ν.Δ. και στο ΣΕΒ, είχε πιστοποιηθεί συμμετοχή γυναίκας σε αυτές.

Το OPEL CORSA που "έδειχνε" γιάφκες

Μετά την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και στην Καθημερινή, οι αστυνομικοί είχαν χαρτογραφήσει και χρονομετρήσει τις πιθανές διαδρομές που είχαν ακολουθήσει οι βομβιστές κατά την προσέγγιση και διαφυγή τους από τον στόχο, κινούμενοι με το μαύρο OPEL CORSA. Επιχειρούσαν να εντοπίσουν γιάφκα-χώρο στάθμευσης, αποθήκη ή ακόμη και κοντινό τόπο διαμονής των τρομοκρατών.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης έρευνας, αναζητούσαν ενοικιάσεις τέτοιου είδους ακινήτων, αλλά και σημεία διαμονής πιθανών υπόπτων ή "γνώριμων". Από υλικό από κάμερες ασφαλείας πέριξ της περιοχής των Άνω Πετραλώνων (σ.σ. συμβολή των οδών Ανθίου 7 και Πλειάδων), όπου οι τρομοκράτες παράτησαν το κλεμμένο όχημα και το έκαψαν σε μία προσπάθεια να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, είχαν εντοπιστεί κάποιες κινήσεις υπόπτων μετά την καύση του. Σε εκείνο το σημείο είχε εκτιμηθεί πως οι δράστες είτε διέφυγαν πεζή κινούμενοι προς κάποιο κοντινό χώρο ή είχαν εκεί σταθμευμένο όχημα διαφυγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον τελευταίο χρόνο οι αστυνομικοί εντόπισαν ύποπτους χώρους, μεταξύ των οποίων και την αποθήκη της οδού Αναστασίου Ζίννη, όπως και το ύποπτο ζευγάρι που διέμενε σε απόσταση 180 μέτρων από το σημείο που είχε καεί το OPEL CORSA, που είχε χρησιμοποιηθεί στην βομβιστική επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό.

Τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, τον τελευταίο χρόνο είχαν θέσει σε έντονη ηλεκτρονική και φυσική παρακολούθηση τον 42χρονο, τον 38χρονο και την 36χρονη φίλη του όπως και τους ύποπτους χώρους, όπως και την αποθήκη της οδού Αναστασίου Ζίννη. Αργότερα διαπίστωσαν και το "εκρηκτικό" της περιεχόμενο αναμένοντας την παρουσία κάποιου από τους… ενοικιαστές.

Μετά την σύλληψη του 42χρονου με τις χλωρίνες και τη σφουγγαρίστρα στα χέρια, στο εσωτερικό της εντόπισαν 7 κυλινδρικές φύσιγγες εκρηκτικής ύλης αμμωνίτιδας, συνολικού βάρους 11 κιλών και 200 γραμμαρίων, 14 κοινοί πυροκροτητές, 2 ηλεκτρικοί πυροκροτητές, 2 πυροκροτητές Nonel, 1 κοινός πυροκροτητής που έχει μετατραπεί σε ηλεκτρικό, πλήθος φυσιγγίων πολεμικού Kalashnikov.

Το σύνολο των ευρημάτων, μαζί με τα δύο πιστόλια, που βρέθηκαν στο διαμέρισμα του ζευγαριού, στάλθηκαν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τις εργαστηριακές εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προφίλ συλληφθέντων

Ο 42χρονος που είχε εμφανιστεί ως ιδιοκτήτης εκδοτικού οίκου στη Θεσσαλονίκη, είχε δώσει μπροστά αρκετά από τα ενοίκια. Ως τηλέφωνο επικοινωνίας είχε δώσει στην ιδιοκτήτρια αριθμό κινητού τηλεφώνου "αχυράνθρωπου" ή "πακιστανικό" όπως λέγεται χαρακτηριστικά στην αστυνομική γλώσσα.

Ο 42χρονος είχε συλληφθεί στις 20 Αυγούστου του 2008 μαζί με το Βασίλη Παλαιοκώστα για την απαγωγή του βιομηχάνου Γιώργου Μυλωνά στη Θεσσαλονίκη.

Φέρεται να ήταν αυτός που είχε νοικιάσει το "κρησφύγετο" της Σουρωτής, όπου κρατείτο ο Γ. Μυλωνάς κατά τη διάρκεια της 13ήμερης ομηρίας του. Στο κτίριο αυτό είχε συλληφθεί ο ίδιος, ο Βασίλης Παλαιοκώστας και δύο ακόμη συνεργοί τους. Καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό σε 12 χρόνια και 10 μήνες κάθειρξη και είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους. Τον Οκτώβριο του 2014 είχε συλληφθεί στο "Ελ. Βενιζέλος" με την κατηγορία της απόπειρας παραβίασης περιοριστικών όρων, όταν προσπάθησε να ταξιδέψει στο Βέλγιο. Ο ίδιος είχε υποστηρίξει τότε στους περιοριστικούς του όρους δεν αναφερόταν ρητά η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αλλά υπονοείτο.

Το 2012, 42χρονος είχε πάρει συνέντευξη από τον Δημήτρη Κουφοντίνα μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ενώ είχε έρθει και σε αντιπαράθεση με φυλακισμένα μέλη της "Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς". Ο ίδιος εφέρετο και "εκδότης" του βιβλίο του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα με τίτλο: "Αναζητώντας μια φυσιολογική ζωή".

Ο 38χρονος είχε συλληφθεί στις 17 Σεπτέμβρη 2010, μαζί με ένα άνδρα και μία γυναίκα, μετά από ληστεία τράπεζας στα Ψαχνά Ευβοίας, με λεία 10.000 ευρώ. Είχαν εντοπιστεί στο Πανόραμα Ευβοίας σε μακρινή απόσταση από τον τόπο της ληστείας.Προφυλακίστηκε μαζί με τον δεύτερο άνδρα. Το 2011 και οι τρεις κατηγορούμενοι αθωώθηκαν λόγω αμφιβολιών.

Η 36χρονη φίλη του, που συνελήφθης στην επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ήταν απλά γνωστή για την συμμετοχή της σε κοινωνικές δράσεις του αντιεξουσιαστικού χώρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενέργειες της Ο.Λ.Α.

Ιανουάριος 2013 στα γραφεία της ΝΔ: Το πρώτο χτύπημα της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών ήταν μετά τα μεσάνυκτα της 14ης Ιανουαρίου στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Λεωφόρο Συγγρού. Τότε, ένοπλοι είχαν κατέβει από όχημα και γάζωσαν με πυρά το κτίριο. Στην επίθεση είχαν χρησιμοποιηθεί ένα Καλάσνικοφ αλλά και ένα magnum 38 special. Νωρίτερα είχαν επιχειρήσει να χρησιμοποιήσουν αντιαρματικό RPG, χωρίς επιτυχία.

Δεκέμβριος 2013 στο σπίτι του Γερμανού Πρέσβη: Η επίθεση είχε γίνει στην πρεσβευτική κατοικία στο Χαλάνδρι. Την ώρα της επίθεσης βρισκόταν μέσα στο φυλάκιο ειδικός φρουρός αλλά δεν είχε τραυματιστεί. Και πάλι οι δράστες έφτασαν με όχημα στο σημείο και έριξαν κατά ριπάς πυρά. Η Αντιτρομοκρατική είχε συλλέξει περισσότερους από 60 κάλυκες δύο πολεμικών καλάσνικοφ μετά την επίθεση.

Ιανουάριος 2014 στις εγκαταστάσεις της Mercedes: Η ΟΛΑ είχε εξαπολύσει ρουκέτα κατά της αυτοκινητοβιομηχανίας "Mercedes-Benz" στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, η οποία εξερράγη σε χωράφι.

Δεκέμβριος 2014 στην πρεσβεία του Ισραήλ: Και πάλι ένοπλα μέλη της ΟΛΑ γάζωσαν με σφαίρες την ισραηλινή πρεσβεία στο Παλαιό Ψυχικό, στις 03:00 τα ξημερώματα. Οι δράστες έριξαν 54 σφαίρες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πριν εξαφανιστούν.

Νοέμβριος 2015 στα γραφεία του ΣΕΒ: Βόμβα μεγάλης ισχύος εξερράγη στα γραφεία του ΣΕΒ στο Σύνταγμα προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές.

Υπουργείο Εργασίας-Δεκέμβριος 2016: Τα μέλη της ΟΛΑ τοποθέτησαν βόμβα σε σακίδιο που άφησαν έξω από το υπουργείο. Η βόμβα δεν είχε εκραγεί αφού είχαν επέμβει έγκαιρα οι αρχές και προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη.

Απρίλιος 2017 στα γραφεία της Eurobank: Ισχυρή βόμβα είχε εκραγεί έξω από τα γραφεία της Eurobank στην οδό Σανταρόζα στην Αθήνα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, δυο άνδρες είχαν αφήσει την τσάντα έξω από τα γραφεία και διέφυγαν με μηχανάκι.

Δεκέμβριος 2017 στο Εφετείο Αθηνών: Η ΟΛΑ είχε κάνει διπλό χτύπημα με βόμβα αλλά και πυροβολισμούς στο κτίριο του Εφετείου στη Λουκάρεως. Μάλιστα, οι ένοπλοι είχαν ανοίξει πυρ στον αέρα για να εκφοβίσουν τον φρουρό. Ο φύλακας είχε καταθέσει ότι, ενώ βρισκόταν μέσα στο κτίριο, είδε δύο άτομα να ανεβαίνουν τα σκαλιά και να αφήνουν στην είσοδο ένα σακίδιο. Διέφυγαν και πάλι με όχημα το οποίο λίγο αργότερα βρέθηκε καμένο στα Εξάρχεια.

Δεκέμβριος 2018 στον ΣKAI: Η οργάνωση "Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών" ανέλαβε την ευθύνη για την βομβιστική επίθεση στις εγκαταστάσεις του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και της εφημερίδας Καθημερινή, τα ξημερώματα της 17ης Δεκεμβρίου 2018.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΤΡΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ 17 Σεπ 2021 | 07:45

Επίθεση στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ: Σε ξυλοδαρμό στα Προπύλαια φέρεται να πρωταγωνιστεί ένας από τους κατηγορούμενους

Σε νέο επεισόδιο με βαρύ ξυλοδαρμό αλλά και κλοπή αυτοκινήτου φέρεται να εμπλέκεται ένας από τους κατηγορούμενους για την επίθεση στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ πριν από έναν χρόνο.

3.000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ 17 Σεπ 2021 | 07:41

"Lockdown" στους δρόμους της Αθήνας μέχρι την Κυριακή για Ευρομεσογειακή Σύνοδο, ΝΑΤΟ και εκδηλώσεις μνήμης Φύσσα

Πάνοπλοι αστυνομικοί αναμένεται να γίνουν "σκιά" σε όλες τις διαδρομές των ευρωπαίων ηγετών, με κεντρικούς δρόμους της Αθήνας να "αποστειρώνονται" για λόγους ασφαλείας.

ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΙ "ΚΟΝΤΟ" ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ 16 Σεπ 2021 | 07:58

Ληστεία σε τράπεζα της Μητροπόλεως: Ανθρωποκυνηγητό για τον 33χρονο αντιεξουσιαστή - Ποιος είναι ο "αριστερόχειρας"

Οι αρχές βλέπουν ληστεία με …"αντιεξουσιαστική οσμή" και εξετάζουν μία από τις δύο ένοπλες ληστείες τραπεζών που είχαν σημειωθεί σε Πετράλωνα και Μεταμόρφωση , στις 10 και 18 Αυγούστου 2021.

ΤΙ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ 15 Σεπ 2021 | 07:31

Ληστεία σε τράπεζα της Μητροπόλεως με άρωμα... αντιεξουσιαστών: Ψάχνουν 33χρονο "αριστερόχειρα"

Οι αρχές βλέπουν ληστεία με …"αντιεξουσιαστική οσμή" και εξετάζουν τι είδους μήνυμα ήταν οι ύβρεις για τον πρωθυπουργό, την κυβέρνηση και το "σύστημα".

ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 14 Σεπ 2021 | 13:34

Περιστέρι: Προκλητικός 25χρονος προσπάθησε να δωροδοκήσει νοσηλεύτρια για να του κάνει εικονικό εμβολιασμό

Ένας 25χρονος στο Περιστέρι προσπάθησε να πείσει νοσηλεύτρια να τον εμβολιάσει εικονικά. Της πρόσφερε χρήματα.

ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 14 Σεπ 2021 | 12:23

Ενοπλη ληστεία σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας: Δράστες με καλάσνικοφ, βερμούδα και τατουάζ - Έβριζαν την... κυβέρνηση

Ληστεία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε τράπεζα σε κεντρικό σημείο της Αθήνας και συγκεκριμένα οδό Μητροπόλεως 53.

Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 13 Σεπ 2021 | 11:13

Σοκ στη Νίκαια: 58χρονος πέταξε καυστικό υγρό στην πεθερά του

58χρονος πέταξε καυστικό υγρό στην πεθερά του στη Νίκαια, τραυματίζοντας την άτυχη γυναίκα.

ΤΩΡΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ… ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΝΟΣΗΣΗΣ 13 Σεπ 2021 | 06:26

Σκάνδαλο πλαστών πιστοποιητικών: "Εμβολιασμοί" ...νύχτα και στην άλλη άκρη της χώρας - 10 κέντρα στο μικροσκόπιο

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό το γαϊτανάκι των αποκαλύψεων αναφορικά με τη "φάμπρικα" χορήγησης πλαστών πιστοποιητικών.

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 10 Σεπ 2021 | 08:02

Συναγερμός για το μεταναστευτικό: Αύξηση ροών στον Έβρο - "Ταρίφες" από 600 ως 10.000 ευρώ

Έξι περιπτώσεις διακίνησης, συνολικά 53 παράτυπων μεταναστών, εντοπίστηκαν σε ένα 24ωρο σε Αλεξανδρούπολη, Ροδόπη, Ξάνθη, Ορεστιάδα και Σουφλί Έβρου.

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ 09 Σεπ 2021 | 07:41

Απίστευτο υλικό παιδικής πορνογραφίας στο σπίτι του συνταξιούχου μουσικού στα Σεπόλια - Στη "φάκα" και φοιτητής από τη Λακωνία

Δύο διαφορετικές περιπτώσεις διαχειρίστηκαν σχεδόν ταυτόχρονα τα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με κοινό παρονομαστή το πορνογραφικό υλικό.

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ 08 Σεπ 2021 | 07:42

ΔΕΘ: Προβληματισμός στην ΕΛ.ΑΣ. για τις συγκεντρώσεις 20.000 αρνητών αντιεμβολιαστών - "Εμβόλιο" με 5.500 αστυνομικούς

Οι περισσότεροι από 20.000 αντιεμβολιαστές, που αναμένεται να συγκεντρωθούν το απόγευμα του Σαββάτου στον Λευκό Πύργο, προβληματίζουν τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 07 Σεπ 2021 | 07:55

Η ακτινογραφία της πανδημίας: Αυξάνονται οι νοσηλείες και οι διασωληνώσεις - Σταθερά τα κρούσματα [πίνακας]

Στα στοιχεία των τελευταίων 30 ημερών, που ερμηνεύουν οι επιδημιολόγοι, διαφαίνεται μία σταθερή, αλλά με αυξομειώσεις, πορεία των ενεργών κρουσμάτων στην χώρα.

ΕΜΒΟΛΙΑΖΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ 07 Σεπ 2021 | 07:42

Καρδίτσα: Ερχεται ποινική δίωξη και για τους συγγενείς της υπαλλήλου που "εμβολιάστηκαν" στα χαρτιά

Σε "οικογενειακή-φιλική" υπόθεση φαίνεται να εξελίσσεται το σκάνδαλο των εικονικών εμβολιασμών στο Κέντρο Υγείας Παλαμά Καρδίτσας.