
Δεν θα συμμετάσχει τελικά στις Πανελλήνιες 2023, ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, η δίκη του οποίου συνεχίζεται στο Εφετείο, σήμερα Πέμπτη, και στην οποία παρίσταται κανονικά.
Ο καταδικασμένος σε πρώτο βαθμό, συζυγοκτόνος, μεταφέρθηκε χθες από το σωφρονιστικό κατάστημα Μαλανδρίνου στις φυλακές Κορυδαλλού και αυτό σημαίνει ότι δεν θα δώσει Πανελλήνιες Εξετάσεις, όπως υπολόγιζε.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, καθίσταται αδύνατο να βρίσκεται πάλι πίσω στη φυλακή το πρωί της Παρασκευής (2/6), όπου θα έδινε το πρώτο μάθημα στο εξεταστικό κέντρο εντός του σωφρονιστικού καταστήματος.
"Πρωτόγνωρο ζήτημα"
"Πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο ζήτημα", είπε σε δηλώσεις του στην κάμερα του "MEGA Καλημέρα", ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου προσθέτοντας ότι στερείται από τον πελάτη του ένα βασικό του δικαίωμα.
Όπως είπε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ο πελάτης του δεν θα δώσει πανελλαδικές γιατί δεν προλαβαίνει να μεταχθεί ξανά πίσω στο ειδικό εξεταστικό κέντρο του Μαλανδρίνου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr