Λίγα λεπτά πριν από τις πέντε ολοκληρώθηκε η πολύωρη, πρώτη έρευνα στην ιδιωτική κλινική στο Κολωνάκι, όπου έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Μαζωνάκης.
Οι δύο ιατροί βγήκαν από το κτίριο, συνοδεία αστυνομικών, και μπήκαν στο ιδιωτικό τους όχημα.
Πληροφορίες που ακόμα ελέγχονται αναφέρουν ότι θα γίνει έρευνα στο σπίτι τους στο Ψυχικό.
Ποια είναι η γιατρός που θα έκανε πλασμαφαίρεση στον Γιώργο Μαζωνάκη - Δήλωνε γιατρός ολιστικής ιατρικής αλλά είχε πτυχίο άνευ ειδικότητας
Η γιατρός που ανέλαβε να κάνει τη θεραπεία πλασμαφαίρεσης στον Γιώργο Μαζωνάκη έλεγε σε συνέδριο στη Σύρο πως έχει θεαματικά αποτελέσματα μέσα σε δύο μέρες.
"Η ιδέα της ολιστικής ιατρικής βασίζεται απολύτως στην ιδέα που ο Ιπποκράτης στον οποίο ορκιζόμαστε όλοι οι γιατροί. Κερδίζουμε χρόνο, δηλαδή αυτό που γίνεται σε δύο χρόνια κλασσικής οδού σε δύο μέρες ανεβαίνουμε άλλο επίπεδο υγείας".
Πριν ανέβει στο βήμα την προλόγισαν ως γυναικολόγο, γιατρό ολιστικής ιατρικής με εκτεταμένες σπουδές και εφαρμογές καινοτόμων θεραπειών.
Στην επίσημη ιστοσελίδα του Ιατρικού Συλλόγου όμως είναι περασμένη ως "Ιατρός άνευ ειδικότητας".
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έχει καταθέσει μεν το πτυχίο της στο Ιατρικό Σύλλογο, αλλά δεν έχει πάρει ειδικότητα. Κι έτσι εύλογα αναρωτιέται κανείς αν επιτρέπεται να παρουσιάζεται με την ιδιότητα της MD, Ph.D Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, ολιστική Ιατρός.
Στο πλούσιο βιογραφικό της αναφέρει ότι είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής με ειδίκευση στην γυναικολογία, μεταπτυχιακό στη μοριακή βιολογία και δεύτερο μεταπτυχιακό στη Κβαντική Ιατρική στο πανεπιστήμιο της Χαβάης.
Από το 2005 εργάζεται μαζί με τον σύζυγο της στο ιατρείο στο Κολωνάκι που πήγε και ο Γιώργος Μαζωνάκης. Η ίδια εκτός όλων των άλλων παρουσιάζεται και ως ιατρική διευθύντρια σε άλλη εταιρεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγός της, ο οποίος εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης της κλινικής, αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στο περιστατικό με τον Γιώργο Μαζωνάκη.
Φέρεται, μάλιστα, να υποστήριξε ότι η σύζυγός του είχε την πλήρη διαχείριση του ιατρείου και άρα τις θεραπείες και την παρακολούθηση των γιατρών αναλάμβανε μια γιατρός που τουλάχιστον για τα επίσημα στοιχεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών είναι άνευ ειδικότητας.