Γιος Δημήτρη Κουφοντίνα: Εξαντλήθηκε το βιβλίο και επανατυπώνεται

Παρά τις αντιδράσεις, ο γιος του Κουφοντίνα πανηγυρίζει στο Facebook: «Η πρώτη έκδοση εξαντλήθηκε και τυπώνεται η δεύτερη» γράφει στο λογαριασμό του...

gios-dimitri-koufontina-eksantlithike-to-biblio-kai-epanatupwnetai
SHARE THIS
0
SHARES

Σε ανάρτηση του στο Facebook o Εκτορας Κουφοντίνας αναφέρεται στο επίμαχο βιβλίο του πατέρα του, τονίζοντας ότι θα υπάρξει και δεύτερη έκδοση καθώς η πρώτη ήδη εξαντλήθηκε. Μάλιστα κάνει ένα λάθος στον αριθμό, μιλώντας για 3.000 βιβλία αλλά σπεύδει να διορθώσει τον αριθμό σε 10.000 αντίτυπα.

Γράφει στο προφίλ του:

«Συγγνώμη, διόρθωση. 10.000 βιβλία ήταν η πρώτη έκδοση που εξαντλήθηκε μέσα σε 24 ώρες σε Αθήνα και άλλες περιοχές με τη δεύτερη έκδοση να ετοιμάζεται για ανεφοδιασμό. Να σημειωθεί ότι μια έκδοση συνήθως είναι 1.000 με 2.000 αντίτυπα».

«Κι όμως! Σε κάποια βιβλιοπωλεία έχουν μείνει μερικά αντίτυπα και ήδη εκτυπώνεται η δεύτερη έκδοση» απαντά ο Εκτορας σε ανάρτηση φίλης του στο Facebook, η οποία ξαφνιάζεται από την είδηση της εξάντλησης του βιβλίου.

Στη συνέχεια ο Εκτορας Κουφοντίνας, ο οποίος είναι φοιτητής στο Πολυτεχνείο, προσθέτει απαντώντας σε φίλους του στο Facebook:

«Τελείως δεν θα εξαντληθεί, θα συνεχίσει να ανατυπώνεται. Θα γίνουν και μεταφράσεις αλλά δεν έχει αποφασιστεί ακόμα σε ποιες γλώσσες και με ποια σειρά».

Ακόμη διαβάστε: Αρνείται να πουλήσει το βιβλίο Κουφοντίνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook