Ο υιός Κουφοντίνα 'αλληλέγγυος' στον Φιλιππάκη για τη "βόμβα" στο Στουρνάρα

Ο νεαρός Έκτορας Κουφοντίνας αντέδρασε με ανάρτηση στο facebook στην "σύλληψη " του Φιλιππάκη η οποία ουδέποτε υπήρξε.Και δηλώνει αλληλεγγυος.

gios-koufontina-sumfwnw-me-ton-filippaki---as-sullaboun-ki-emena
SHARE THIS
0
SHARES

Ετοιμος να πάει ...φυλακή υπερασπιζόμενος την άποψη του Γ. Φιλιππάκη για τη βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα εμφανίστηκε ο υιός του έγκλειστου τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα. Ο νεαρός  Έκτορας Κουφοντίνας αντέδρασε με ανάρτηση στο facebook στην "σύλληψη " του Φιλιππάκη η οποία ουδέποτε υπήρξε παρά το γεγονός ότι ο συνταξιούχος δημοσιογράφος την ανακοίνωσε μέσω του facebook. 

«Συνέλαβαν τον Φιλιππάκη επειδή δήλωσε πως δεν θα τον πείραζε μια τέτοια βόμβα να έσκαγε στα πόδια του Στουρνάρα; Τότε ας συλλάβουν καλύτερα κι εμένα που 'μαι απόλυτα σύμφωνος με αυτή τη δήλωση κι αλληλέγγυος στον Φιλιππάκη, καθώς και δεκάδες χιλιάδες άλλους Έλληνες που αισθάνονται το ίδιο» έγραψε ο υιός Κουφοντίνας.

Και για όσους δεν κατάλαβαν την θέση του συνέχισε: 

«Και για να μην υπεκφεύγω: Για να είμαι ξεκάθαρος λοιπόν δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα και αρκετών άλλων ακόμα».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook