
Έκκληση προς κάθε κατεύθυνση για σεβασμό στο πένθος της οικογένειάς τους απευθύνουν ο Σπύρος και η Δέσποινα Καρνέση με κοινή δήλωσή τους, ύστερα από την αιματηρή επίθεση στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα τη Δευτέρα.
Συγκεκριμένα, στη δήλωσή τους αναφέρουν τα εξής:
"Κατανοούμε απόλυτα πως το τραγικό γεγονός που συγκλονίζει τις οικογένειες μας τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει σημαντικό ενδιαφέρον.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ειλικρινά όσους μας συμπαραστέκονται.
Ταυτόχρονα, επιθυμούμε να εκφράσουμε για ακόμα μία φορά τη θερμή μας έκκληση, προς κάθε κατεύθυνση, για σεβασμό στο πένθος που βιώνουμε.
Η ανείπωτη θλίψη μας επιτάσσει την παύση κάθε συζήτησης για οποιαδήποτε άλλη υπόθεσή μας.
Και αυτή είναι η αυθεντική και μόνη βούληση όλων των μελών της οικογένειάς μας.
Δηλώνουμε επίσης ότι οτιδήποτε άλλο διακινείται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξ' ονόματος οποιουδήποτε από εμάς, δεν μας εκφράζει.
Καπτα-Σπύρος Καρνέσης
Δέσποινα Καρνέση"

Ο Αιγύπτιος δράστης βρισκόταν στο πλευρό της οικογένειας
Εικόνες από την παρουσία του 76χρονου Αιγύπτιου δράστη του μακελειού στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα από τα εγκαίνια πλοίου της οικογένειας Καρνέση, δίπλα σε πολιτικούς και καλλιτέχνες έρχονται στο φως.
Ήταν το 2003, όταν ο Αιγύπτιος βρισκόταν δίπλα στα μέλη της εφοπλιστικής οικογένειας. . Στην εκδήλωση βρισκόταν και ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης, Βαγγέλης Παπαθανασίου καθώς και ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
Ακόμα, στον Alpha παρουσιάστηκαν εικόνες από κάποια άλλα εγκαίνια, αυτά του πλοίου "Πανόραμα" που ξεκίνησε το 2011 στη γραμμή Μαρμάρι - Αθήνα. Και εκεί, ο "έμπιστος" Αιγύπτιος είχε τη δέουσα παρουσία.
Τέλος, προβλήθηκε φωτογραφία από το 2013 όπου ο Αιγύπτιος μακελάρης βρισκόταν μαζί την εφοπλιστική οικογένεια στο εξωτερικό.
Αυτό αποδεικνύει ότι ο 76χρονος επιστάτης ήταν ο πιο πιστός ακόλουθος του Σπύρου Καρνέση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr