Επίλογο στην κύρια ανάκριση για την υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά έβαλε ο 12ος τακτικός ανακριτής Αθηνών. Πλέον αναμένεται η ανάθεση της δικογραφίας σε εισαγγελέα που θα προτείνει την παραπομπή ή μη σε δίκη του 33χρονου Μπαμπη Αναγνωστόπουλου, ως μοναδικού κατηγορουμένου.
Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του στα τέλη Ιουνίου και την ολοκλήρωση του υλικού της δικογραφίας, σύμφωνα με πληροφορίες, εκλήθη από τον ανακριτή ο συνήγορος του κατηγορουμένου και υπέγραψε το πέρας της ανακρίσεως.
Ο προσωρινά κρατούμενος 33χρονος πιλότος είναι αντιμέτωπος με τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της θανάτωσης ζώου, καθώς και με δύο πλημμελήματα που αφορούν την ψευδή καταγγελία που έκανε περί ληστείας και των ψευδών καταθέσεων που έδινε επί σειρά ημερών στην Αστυνομία.
Δεν προκύπτει η εμπλοκή δεύτερου προσώπου ή συνεργού
Κατά συνέπεια δεν προκύπτει η εμπλοκή δεύτερου προσώπου ή συνεργού στην υπόθεση με τα μέχρι τώρα στοιχεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα τελευταία στοιχεία που ανέμενε ο ανακριτικής από τις άρσεις τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, δεν προέκυψε στοιχείο που να επιτάσσει τη συμπληρωματική απολογία του κατηγορουμένου ή περαιτέρω έρευνα.
Ειδικότερα, φέρεται να μην ήρθε έγγραφο σχετικά με τις κλήσεις που έγιναν εκείνη τη νύχτα, ενώ ούτε έγγραφο σχετικά με την κάμερα έφτασε στον ανακριτή, καθώς η εταιρία από την Κίνα δεν απάντησε ποτέ στο αίτημα του. Από την άρση του τραπεζικού απορρήτου φαίνεται πως έχουν προκύψει συναλλαγές χαμηλών ποσών στις κάρτες τόσο της 20χρονης Καρολαιν, όσο και του 33χρονου πιλότου, για τα έξοδα του σπιτιού.
Το επόμενο στάδιο είναι να παραλάβει την δικογραφία ο αρμόδιος εισαγγελέας ο οποίος θα συντάξει την πρότασή του προς το δικαστικό συμβούλιο για την παραπομπή του κατηγορουμένου σε δίκη και με ποιες κατηγορίες.
Με πληροφορίες από capital.gr